Most mit csináljak? Borzalmas, ez így nem is karácsony!?
ma utaznánk le a mamámhoz anyukámmal de szarul voltam reggel és erre ő kiborult hogy nem eszem, hogy minden pénzét rám költi és akkor sem hízok, hogy miért vagyok rosszul pont amikor a mamához mennénk és most kb nem szól hozzám....
most akkor lemenjek a nagyihoz? vagy apához menjek? nem hiszem el hogy ez történik karácsonykor:((((
Úúú szegénykém :/
Szerintem mindegy hova mész, mindenhol rosszul éreznéd magad.. :S Szerintem menj a nagyihoz.
hát igen, ez az, hogy mindenhol szar:SSS
nem tudom. a nagyim egész este a kajával szekál meg hogy hogy kiló vagyok meg miért nem visznek kórházba hogy kapjak vmi inekciót(.....)??? én nekem egyébként is annyira lelkiismeret furdalásom van amiért tönkreteszema családomat csak nem értem hogy miért pont ma kell felhozni ezt.......
off
Jó, de azért nem mindegy, hogy 150 centihez vagy annyi, vagy 165höz...
OMG -.-
on
Egyikkel sem jársz jól, mert mindkét helyen rosszul fogod érezni magad. Anyuddal ne törődj, csak azért akadt ki, mert sok rajta a stressz ilyenkor, az én anyum is ilyen, de tökre elengedem a fülem mellett :)
Azt viszont tartsd szem előtt, hogy ők csak jót akarnak neked, nem szívatásból mondják, hogy egyél... :)
én 160 cm-hez vagyok ennyi úgyhogy...és akármennyit megehetek nem nagyon leszek több.
de végülis hol töltötted a karácsonyt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!