Mikor és hogyan tudnám végre elfelejteni a borzalmas gyerekkoromat?
Már 32éves vagyok,és akaratlanul is mindig eszembe jut. Apám kő kemény alkoholista volt,anyám nagyon durván vert. Sokszor az okát sem tudtam miért,vagy pitiáner dolgokért a fejem verte a falba. Nem akarom tovább részletezni,gondolom el lehet képzelni miket éltem át.
De nagyon zavar hogy nem tudok feledni,pedig már apám 7éve meghalt,és anyámmal is jó a kapcsolatom,sok mindent meg/átbeszéltünk. Van egy gyönyörű kislányom,saját családom. Miért agyalok mégis a múltamon? Pedig nem szándékosan,néha el is sírom magam!
biztos annyira megviselt,hogy saját család mellett se tudod igazán elfeledni.sztem koncentrálj a saját családodra,és gondold azt h a te családoddal boldogan fogsz élni,nem lesz olyan szörnyű velük,mint a szüleidel.
esetlge mondd meg anyukádnak.(azt mondtad ,már jóban vagytok)
nem is biztos, hogy feledni kell, hanem feldolgozni
megbocsátani, amit tudom, hogy nagyon nagyon nehéz
magad miatt próbálj meg megbocsátani
örülj a lányodnak:)
és légy magadra büszke, hogy jó szülő vagy és te nem csinálsz ilyeneket:)
és örülj, hogy jó az anyukáddal a kapcsolatod :)
Ezt sose fogod elfelejteni, csak feldolgozni, de még akkor is rosszul fog érinteni, mert nehéz időket éltél át. Egy nehéz korszakot, amit kitörölni nem lehet, és újra-újra előjön... Ha ismét eszedbe jut a múltad, tereld el, ne a múltra gondolj! Élj a mának, a jövőnek! Ne azt nézd, hogy mi volt, hanem hogy mi lesz! Hogy mi minden vár még Rátok! :-)
Tudom, könnyű így mondani, de ami megtörtént az már az életed része lett. Attól lettél olyan, amilyen most vagy. És biztos nagyon jó anyuka!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!