Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ekkora borzalmas...

Tényleg ekkora borzalmas bunkó dolog, hogy üvegből iszok?

Figyelt kérdés

Nálunk otthon mindenki üvegből iszik... és ha átmegyek a bnőmékhez egyszerűen nem tudom megszokni mindig beleiszok véletlenül az üvegbe és úgy néznek rám mint a leprásra meg h akkor már igyam meg az egészet...

Mit finnyáznak? Nincs semmi bajom.

Ez most tényleg annyira nagyon bunkó dolog?!

18/F

2012. jan. 5. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
71%

Üvegbe általában sört töltenek (0,5l), esetleg 2 decis üdítőt. Abból szerintem nem gáz vendégségben inni.

Ha te a 2 literes műanyag FLAKONRA gondolsz, akkor abból még otthon is tirpákság pohár nélkül szlapálni.

2012. jan. 5. 12:38
 12/77 anonim ***** válasza:
100%
én a saját családtagjaim után sem iszom üvegből. És a vendégektől is elvárom, h betartsák a mi családunk szokásait. Otthon azt csinálnak, amit akarnak. Neked is alkalmazkodóbbnak kéne lenned, ha másért nem, azért, mert szereted a barátnődet és szeretnél a kedvében járni azzal, h nem teszel direkt a szokásaik ellen a családja előtt. nagy szerelem lehet, tipikus járokvelemertnincsjobb, ha szeretnéd nem viselkednél így. majd kinövöd
2012. jan. 5. 12:40
 13/77 anonim ***** válasza:
100%
A "nem lesz semmi bajuk tőle" gondolattal vitatkoznék... Az emberek szervezete nem egyformán reagál az ilyen dolgokra. Én pl. nem merek inni senki után, mert általában rögtön herpeszem lesz... szívás, de ez van.
2012. jan. 5. 12:41
 14/77 A kérdező kommentje:
ja flakonra gondolok... mondjuk 2 literes kólásra vagy ilyesmi
2012. jan. 5. 12:42
 15/77 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon bunkó dolog!
 16/77 A kérdező kommentje:
de nekem nincs herpeszem meg semmi bajom... ja és nem is köpködök bele h a nyálam belefolyjon...
 17/77 anonim ***** válasza:
100%
Másnál bunkó dolog. Otthon azt csinálsz, amit akarsz. De ott is az az illemszabály érvényes, ha valamibe beleittál, azt másnak már ne kínáld! És ha a barátnődéknél beleiszol a másfél literes ásványvízbe, akkor utána szerinted ki fog inni abból? Vagy megiszod az egészet akkor már?
2012. jan. 5. 12:43
 18/77 A kérdező kommentje:
nem iszom meg az egészet de nálunk otthon simán iszunk egymás után és sose lett még semmi bajunk...
2012. jan. 5. 12:44
 19/77 anonim ***** válasza:
97%
Te elég buta vagy, ha azt gondolod, nem kerül bele a nyálad, mert nem köpködsz az üvegbe..... De, belekerül. És az üveg szájára is, hiába törlöd le.
2012. jan. 5. 12:44
 20/77 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy neked nincs herpeszed, még másnak lehet, ha utánad iszik. Nekem sincs soha herpeszem, de ha a tesóm utánam iszik, szerencsétlennek kijön a herpesze.

Ahogy már írták, a saját családodban, ha így szoktátok meg, akkor oké, de másnál illetlenség az üdítős flakonból inni.

Nem egy olyan teljesíthetetlen kérés ez, hogy ekkora problémát csinálj belőle. Nincs igazad, fogadd el!

2012. jan. 5. 12:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!