Tényleg ekkora borzalmas bunkó dolog, hogy üvegből iszok?
Nálunk otthon mindenki üvegből iszik... és ha átmegyek a bnőmékhez egyszerűen nem tudom megszokni mindig beleiszok véletlenül az üvegbe és úgy néznek rám mint a leprásra meg h akkor már igyam meg az egészet...
Mit finnyáznak? Nincs semmi bajom.
Ez most tényleg annyira nagyon bunkó dolog?!
18/F
Kérdező: de igen, lesz bajuk. Mégpedig az, hogy azt kommunikálod nekik, amikor belelefetyelsz az üvegükbe, hogy lesz@rod őket. Ha ez nem baj, akkor nem tudom, micsoda. Ha valaki így viselkedne az én lakásomban, nem sokáig tartózkodna nálam.
Rómában tégy úgy, mint a rómaiak, alkalmazkodj a háziakhoz. Otthon meg úgy iszol, ahogy akarsz.
Jó mind1... nem vagyok iq 0 csak nem tudtam h ilyen sok ember ennyire finnyás :P
Én elfogadom amit írtok csak nekem fura.
12:57
És a kaját is a fazékból eszi merőkanállal :-D
Kérdező, ez nem finnyásság kérdése. Fellebbezés a szüleidnél, ezek szerint nem tanítottak meg kulturált módon viselkedni. Viszont ezt magadtól is megtanulhatod, csak kérdezz bátran, jövünk, segítünk :-)
Egyébként ISZOM, és nem ISZOK. Tudod, az ikes ige...
Még fiatal vagy, moderálódhatsz. Nem illik, sőt sokszor még a saját félliteresedből sem, sört esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!