Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ekkora borzalmas...

Tényleg ekkora borzalmas bunkó dolog, hogy üvegből iszok?

Figyelt kérdés

Nálunk otthon mindenki üvegből iszik... és ha átmegyek a bnőmékhez egyszerűen nem tudom megszokni mindig beleiszok véletlenül az üvegbe és úgy néznek rám mint a leprásra meg h akkor már igyam meg az egészet...

Mit finnyáznak? Nincs semmi bajom.

Ez most tényleg annyira nagyon bunkó dolog?!

18/F

2012. jan. 5. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 bánomisén ***** válasza:
97%

Kérdező: de igen, lesz bajuk. Mégpedig az, hogy azt kommunikálod nekik, amikor belelefetyelsz az üvegükbe, hogy lesz@rod őket. Ha ez nem baj, akkor nem tudom, micsoda. Ha valaki így viselkedne az én lakásomban, nem sokáig tartózkodna nálam.

Rómában tégy úgy, mint a rómaiak, alkalmazkodj a háziakhoz. Otthon meg úgy iszol, ahogy akarsz.

2012. jan. 5. 12:46
 22/77 anonim ***** válasza:
97%
vagy iq 0 vagy, vagy kamu. Ha felteszel egy ilyen kérdést, akkor fogadd már el az emberek válaszát. Az intelligens válasz ez lenne "ha ennyien így látjátok, végig gondolom még egyszer, h nem mindenki barom(beleértve a barátnőmet is) és csak én vagyok normális"....De te vagy ennyire sötét tirpák vagy, vagy kamuzol.
2012. jan. 5. 12:47
 23/77 anonim ***** válasza:
97%
Fogadd már el, hogy a barátnődék lakásában az van, amit ők vagyis a szülei mondanak, tesznek. Ha náluk ez nem fér bele, akkor nem fér bele. Ha valaki hozzám jönne és beleinna az ásványvizes palackomba, én hiába iszok bele otthon, de kivágnám mint macskát szarni! Én csakis otthon iszom bele a palackba, de azt tudom, hogy én iszom csak meg, ha vendég jön hozzánk, neki felbontok egy origi palackot és abból töltök. Másnál eszembe sem jutna..... Még a szüleimnél sem.
2012. jan. 5. 12:48
 24/77 bánomisén ***** válasza:

12:47

Ebben van valami...

2012. jan. 5. 12:49
 25/77 A kérdező kommentje:

Jó mind1... nem vagyok iq 0 csak nem tudtam h ilyen sok ember ennyire finnyás :P

Én elfogadom amit írtok csak nekem fura.

2012. jan. 5. 12:55
 26/77 anonim ***** válasza:
94%
ez a beszéd. Szeresd a barátnődet és toleráld a családját, különben nem sokáig lesz melletted
2012. jan. 5. 12:56
 27/77 anonim ***** válasza:
94%
Elég nagy tuskóság. Gondolom a kávét is a kávéfőzőből iszod...
2012. jan. 5. 12:57
 28/77 A kérdező kommentje:
Am meg tudok hozzá alkalmazkodni mert nálunk a wc-ülőkéből sem csinálnak ügyet náluk meg igen és mindig lehajtom mondjuk az is idegesít de ezt a poharazást nem tudom megszokni!
2012. jan. 5. 12:58
 29/77 bánomisén ***** válasza:
98%

12:57

És a kaját is a fazékból eszi merőkanállal :-D

Kérdező, ez nem finnyásság kérdése. Fellebbezés a szüleidnél, ezek szerint nem tanítottak meg kulturált módon viselkedni. Viszont ezt magadtól is megtanulhatod, csak kérdezz bátran, jövünk, segítünk :-)

2012. jan. 5. 12:59
 30/77 anonim ***** válasza:
10%

Egyébként ISZOM, és nem ISZOK. Tudod, az ikes ige...

Még fiatal vagy, moderálódhatsz. Nem illik, sőt sokszor még a saját félliteresedből sem, sört esetleg.

2012. jan. 5. 13:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!