Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mennyit várnál az igazira?...

Te mennyit várnál az igazira? Mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés

Van valaki az életemben 6 éve, akivel nagyon szeretjük egymást, a kapcsolatunk mégsem nevezhető hétköznapinak. Mondjuk, hogy távkapcsolatban élünk, de az internetnek hála mindennap beszélünk (hangban).

A probléma az, hogy engem évek óta hiteget azzal, hogy most már tényleg együtt leszünk, nem kell tovább ilyen körülmények között élnünk. (A jelen helyzet okát és azt, hogy ő miért nem akar normálisan lenni nem firtatnám, de a kérdésem szempontjából nem is lényeges.)

Természetesen még most sem vagyunk együtt és én a végső, legeslegutolsó időpontot szilveszterre tűztem ki. Úgy gondoltam, hogy ha addig sem fog változtatni a helyzeten, akkor "elhagyom", nem leszek neki itt ebben a formában tovább, ha akar valamit akkor személyesen keressen fel.

Ezzel csak az a baj, hogy nagyon szeretem őt a számtalan csalódás, be nem váltott ígéret ellenére is. És ami még nehezebbé teszi az egészet, hogy tudom, hogy ő az igazi. Jobban ismerem mindenkinél, bár nem tökéletes, nekem mégis rá van szükségem.

A szilveszter közeledtével egyre többet gondolok arra, hogy hogyan tudnám őt elhagyni úgy, hogy közben így érzek, valamint azon is, hogy egyáltalán jó ötlet-e kiszállnom ebből, nem kéne-e továbbra is itt maradnom vele, hiszen különben elveszítem...

Ugyanakkor tudom, hogy ha változatlanul itt vagyok, nem fog történni semmi, ahogyan 6 évig sem történt...

Ti mit csinálnátok a helyemben?

2011. dec. 28. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
0%
Interneten beszéltem webkamerával vagy telefonon?Mert ez sem mindegy.
2011. dec. 28. 12:17
 32/72 anonim ***** válasza:
*beszéltek
2011. dec. 28. 12:18
 33/72 A kérdező kommentje:

Ha én ezt így normálisnak tartanám, nem írtam volna ki a kérdést.

Mellesleg nem tudom mennyivel abnormálisabb, mint egy tényleges távkapcsolat, amikor pl másik országban vannak a felek és évente 1szer ha találkoznak, a mindennapjaikat pedig úgy töltik, mint mi.

Vagy pl a katonák, akik külföldön vannak bevetésen több évig. Akkor az ő asszonyaik is idióták, mert várnak rájuk?

Tudom, hogy alapvetően az a problémátok, hogy mi még 1szer sem találkoztunk, de nem értem mennyivel lenne másabb akkor a helyzet, ha évente láttuk volna egymást 2szer 3szor igaziból is. Az év többi 364 napján így éltünk volna akkor is.

2011. dec. 28. 12:18
 34/72 anonim ***** válasza:
100%

"nem értem mennyivel lenne másabb akkor a helyzet, ha évente láttuk volna egymást 2szer 3szor igaziból is. Az év többi 364 napján így éltünk volna akkor is."

Majd megtudod, ha lesz egyszer kapcsolatod egy hús-vér pasival.

2011. dec. 28. 12:19
 35/72 A kérdező kommentje:
Interneten kamerával, nem telefonon/cseten.
2011. dec. 28. 12:20
 36/72 anonim ***** válasza:

Kevered a szazont a fazonnal.

A távkapcsolat arról szól,hogy valójában valóságban fizikálisan is ismerik a felek egymást. Hogy miért élnek úgy, ohgy az év 365 napjából csak heteket töltenek együtt lényegtelen. De ISMERIK egymást. Az,hogy te láttátok egymást képen, kamáerán nem jelnet semmit, mert tényleg mesziről jött ebmer.

Tudom miylen mint ítam házasság előtt mi is távkapcsolatbna életünk.

2011. dec. 28. 12:21
 37/72 anonim ***** válasza:
100%

A katonák úgy szoktak több évre külföldre menni, hogy előtte már elég sokat voltak együtt élőben is a nőjükkel, tehát úgy *szüneteltetik* a kapcsolatot, hogy kb. tudják, mire várnak. És szerintem ebbe is elég sok kapcsolat belebukik. Te viszont még nem tudod, mire vársz, mert csak annyit tudsz róla, amennyit ő enged.

De amúgy még a második világháború is rövidebb volt, mint amennyit te eddig vártál...

2011. dec. 28. 12:22
 38/72 anonim ***** válasza:

Hogy mivel másabb a katonaság vagy az hogy külföldön dolgozik vagy él a másik párja??Annyival másabb hogy azok kapcsolatok,hiszen TALÁLKOZTAK,ölelték egymást,szexeltek,LÁTTÁK egymást..Te egy vizuális képbe vagy szerelmes..Álomvilágban élsz..

De úgy látszik hiába írjuk többen is,hogy neten leresztül bárki bármit írhat magáról az még nem biztos hogy igaz vagy úgy van..

Tudod ha valaki 6 éven át csak elódázza a találkozást az vagy végig hazudott neked,és csak hülyített vagy nem is akar személyes találkozást..Akik kapcsolatot akarnak azoknak a kíváncsiság a vágy már régen a másik karjaiba hajtja..

2011. dec. 28. 12:26
 39/72 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elgondolkodnék azon miért fecséreltem a fiatalságomat olyan emberre, akivel egyszer nem vettem részt közös programon, semmiféle fizikai kontaktusunk nem és a beszélgetésen kívül semmit nem csináltunk együtt. Ez nem kapcsolat hanem valami lelki pótlék az igazi elkötelezettség helyett. Biztosan ő az igazi, aki olyan szinten lelki beteg, hogy hat év alatt a kisujját sem mozdította, hogy ténylegesen együtt legyetek. Mit gondolsz ha ebből valaha esetleg még is kapcsolat lesz mennyire fog majd parázni a szextől, a házasságtól a gyerekvállalástól, ha egy randitőól való félelmét hat év alatt nem sikerült leküzdenie? Szerintem csináljatok simsben egy családot, az tök veszélytelen, találkozni sem kell hozzá. Vagy esetleg térj magadhoz és hidd el ha lesz normális kapcsolatod csak mosolyogni fogsz ezen az egészen.
2011. dec. 28. 12:27
 40/72 anonim ***** válasza:
persze, hogy zavar, de hat év után kezdett zavarni téged. Ez borzasztó sok idő, bizarr ennyi ideig várni egy találkozásra. Mentségeket keresel és elveszel a részletekben :(. Persze, van aki külföldön dolgozik és távkapcsolatban él, de ez általában úgy néz ki, hogy a két ember rendszeresen találkozik, ne adj isten együtt is él, ezért nevezik magukat egy párnak, mikor eljutnak oda egy adott ponton, hogy vmilyen okból egyikük fizikailag távolabb kerül a másiktól. de addigra ők már rég egy párt alkotnak, méghozzá pont attól, hogy együtt voltak, mielőtt "elváltak" volna. ti sosem voltatok együtt...
2011. dec. 28. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!