Te mennyit várnál az igazira? Mit tennél a helyemben?
Van valaki az életemben 6 éve, akivel nagyon szeretjük egymást, a kapcsolatunk mégsem nevezhető hétköznapinak. Mondjuk, hogy távkapcsolatban élünk, de az internetnek hála mindennap beszélünk (hangban).
A probléma az, hogy engem évek óta hiteget azzal, hogy most már tényleg együtt leszünk, nem kell tovább ilyen körülmények között élnünk. (A jelen helyzet okát és azt, hogy ő miért nem akar normálisan lenni nem firtatnám, de a kérdésem szempontjából nem is lényeges.)
Természetesen még most sem vagyunk együtt és én a végső, legeslegutolsó időpontot szilveszterre tűztem ki. Úgy gondoltam, hogy ha addig sem fog változtatni a helyzeten, akkor "elhagyom", nem leszek neki itt ebben a formában tovább, ha akar valamit akkor személyesen keressen fel.
Ezzel csak az a baj, hogy nagyon szeretem őt a számtalan csalódás, be nem váltott ígéret ellenére is. És ami még nehezebbé teszi az egészet, hogy tudom, hogy ő az igazi. Jobban ismerem mindenkinél, bár nem tökéletes, nekem mégis rá van szükségem.
A szilveszter közeledtével egyre többet gondolok arra, hogy hogyan tudnám őt elhagyni úgy, hogy közben így érzek, valamint azon is, hogy egyáltalán jó ötlet-e kiszállnom ebből, nem kéne-e továbbra is itt maradnom vele, hiszen különben elveszítem...
Ugyanakkor tudom, hogy ha változatlanul itt vagyok, nem fog történni semmi, ahogyan 6 évig sem történt...
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Hát igen türelmes vagy.őszintén, foggalmam sincs mit tegyél,hogy dönts.
Azt tudom hogy én ha fél év alatt nem történt volna semmi előrelépés szakitottam volna a párommal.Szerencsére ő sem szereti halogatni a dolgokat igy már 10éve együtt vagyunk.
Én nem tudnék ennyit várni.
Tudja, hogy hogyan állunk most, ismertettem vele a szándékomat, miszerint jövőre már nem leszek vele.
Az oka tényleg nem olyan fontos... az ő döntése, neki van egy f.szsága, "tévképzete", amit igazából én sem értek, csak elfogadtam, hogy még nem akar. Azt hiszem attól fél, hogy nem tudna nekem megfelelni élőben - holott abszolút nincsenek nagy elvárásaim, de hát ezt ő tudhatná a legjobban. Ismerem őt mindennél jobban, ráadásul azt is tudom hogyan néz ki.. éppen ezért nem vagyok képes megérteni azt, amit mond, hogy ő miért ne lenne nekem elég jó...
Mire gondolsz?
6 év alatt már legalább 20 ha nem több végső időpontot tűztünk ki (igen, volt amit ő mondott, volt amit én). Úgy érzem én már nem lennék képes még egyszer azt mondani, hogy oké, várok még 2-3 hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!