Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennél? Várnál, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél? Várnál, vagy befejeznéd?

Figyelt kérdés
A férjemmel tönkrement a házasságunk(még a második évet sem éltük meg).Nagyrészéért én vagyok a hibás,ott rontottam el,hogy nincs akaraterőm,se önbizalmam.A férjem azt akarta,ne dolgozzak,vezessem a háztartást(nem igazán ment),unalmas volt az életem,minden nap felkeltem,megfőztem,kicsit takarítottam és ennyi,ő késő este hazajött és lefeküdt.3éve ismerjük egymást soha nem mentünk el nyaralni,de még egy hétvégére se,soha sehova(pedig anyagilag nagyon jól megy).A sexet nem kívánta,bár utólag azt mondta,azért mert nem tekintett nőnek,semmit nem tettem le az asztalra,nem volt rend a házban,nem fejeztem be az iskolát,nincs semmi célom(utóbbi kettőben igaza van.)Elköltöztem,kértem inditsa el a válást(Ő ügyvéd)...Azt mondta,ad 1,5milliót,hogy ne legyek pénz nélkül(természetesen elfogadom)a papirok készen vannak,az ügyvédje ki van fizetve,de a bíróságra nincs elküldve.Aztán másik ötlettel állt elő,kérte egyenlőre éljünk külön,na ez az amiben én nem hiszek,azt mondta fejezzem be az iskolát(az majd szeptember elsején lesz),legalább lássa hogy elértem valamit az életben,legyek önálló,lássa hogy nélküle is boldogulok,mert mivan ha vele történik valami.Találkozgassunk(randizzunk),és ha újra egymásra találunk,újra visszköltözhetek.Természetesen ez idő alatt is ad pénzt,sőt bárhogy alakul a kettőnk kapcsolata idén támogat anyagilag,ez így is van...nem kevés pénzt ad.Mégis én inkább azt mondtam váljunk el,mert szerintem az idő begyógyítja a sebeket...legalábbis én így gondolom.
2011. jún. 2. 21:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
szerintem fejezd be.ha eddig sem foglalkozott veled,ezután sem fog
2011. jún. 2. 21:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Az az érdekes,hogy mindig foglalkozott velem,csak sexuálisan nem.Mindig én voltam az első mindenben(nem a munka,nem a haverok,hanem én).Ha fájt a fogam,keresett egy jó szakembert,ha az autómmal volt valami megcsináltatta,ha menni kellett orvoshoz elkisért,mindig számíthattam rá...csak éppen olyan volt mint az apám,nem a férjem.
2011. jún. 2. 22:04
 3/12 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem van más nőci az életében!Már bocsi!És nem tudja kit válasszon!Elég fura ez az egész amit leírtál!Én erre következtetnék!
2011. jún. 2. 22:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert te meg gyerekként viselkedsz még most is.Elfogadtad a kényelmet az anyagi hátteret mindent amit ő biztosított.Valóban nem tettél le az asztalra semmit.Szerintem zárd le és tanulj meg önállóan gondoskodni magadról.Nem az ő érdekében hanem a tiédben.Soha nem fogsz felnőni ha mindíg elfogadod valakinek a segítségét.A sebeket meg te okoztad mindkettőtöknek.
2011. jún. 2. 22:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Ja és tuti ott hagynám a te helyedben!Mert szabadságra vágyik egyértelmű!A másik pedig hogy lenéz téged!
2011. jún. 2. 22:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen màr próbàljàl megàllni a sajàt làbadon, mert késõbb bajaid lehetnek.Viszont tényleg megadott neked mindent, de szerelmet és szeretet azt anyagiakban kaptad meg. Ne hagyd, hogy igy legyen, sokàig nem fog menni.
2011. jún. 2. 22:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben lehet, hogy adnék még egy esélyt a dolognak, ha megbeszéltetek mindent, és mindketten akarjátok.

Viszont tényleg tápászkodj fel, és állj a saját lábadra, bármi lesz is, akár együtt maradtok, akár nem. Ha vele maradsz, sem várhatod, hogy ő cselekedjen helyetted, tegyen érted, ha nem maradsz vele, akkor meg főleg nem.

2011. jún. 2. 22:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Becsülöm benned, hogy őszintén leírtad a hibáidat, és nem mindenért a férjedet okolod. Hát igen, egyikőtök sem igazán törekedett arra, hogy összetartsa a kapcsolatot.

Én úgy gondolom, nem illettetek össze, ezért nem sikerült a házasságotok. Ezt meg kell értened. Más férfi mellett lehet, hogy te is motiváltabb lennél tanulni, háztartást vezetni, és lehet, hogy egy másik férfiból te fogod kihozni a legjobb tulajdonságait...

Vannak rossz döntések az életben - az, hogy ti összeházasodtatok, rossz döntés volt.

2011. jún. 2. 22:45
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
vannak még ilyen férfiak? én azt mondom Neked, hogy igaza van a férjednek teljesen..valamit kezdened kell magaddal. tanulj v menj el dolgozni.. bizonyits neki..
2011. jún. 2. 23:00
 10/12 anonim ***** válasza:

előzőnél,23:00 a pont! ezt a beteges sex-őrületet csak itt a neten generálják. Normális kapcsolat - egymás megértése,segítése és szeretetete -így együtt élni egy életen át- ölelés is van, de nem erőltetve

nagyon fontos lenne: tanulni!

mit szeretnél csinálni?

nem emlékszel véletlenül, mi akartál lenni két évesen?

mi tölt el örömmel? milyen tevékenység???

2011. jún. 2. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!