Mit tennél, ha a családodban valaki hetente, vagy kéthetente tisztálkodna csak?
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 18:34
1/20 anonim válasza:
Kerülném.
Gondolom, lehet szaga rendesen, és más tekintetben is ennyire igényes lehet a környezetére illetve magára.
2/20 anonim válasza:
Kitérnék a hitembõl. Fél a viztöl vagy mi van vele?
3/20 anonim válasza:
Hát én már nem fürödtem 2 hete. De valamikor minden nap fürdök. Valamikor meg hetekig nem. De nincs szagom ebben biztos lehetsz.Most azt tervezemmég 1 v. 2 hétig nem fürdök
4/20 anonim válasza:
ööö...bedugnám a zuhany alá erőszakkal
megpróbálnék beszélni vele, hogy nem csak a saját egészségét kockáztatja, de el is taszítja magától az embereket
5/20 anonim válasza:
6/20 anonim válasza:
Hát ha ugyanazt a vizet használná, akkor nem bánnám, de azért kéthetente új fürdővizet használni egy kicsit pazarlás szerintem.
És ezt meg is mondanám neki.
7/20 anonim válasza:
Miért kéne 1 hétnél sürübben fürdeni?Káros a bőrre
8/20 anonim válasza:
Ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy miért olyan k*rva büdös néhány ember...
Attól, hogy ti nem érzitek a saját szagotokat, más nagyon is érzi.. Undorítóak vagytok!!
10/20 anonim válasza:
Mai 18:39, 18:41 és 18:42 ugye csak provokál????!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!