Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél? Várnál, vagy befejeznéd?
Figyelt kérdés
A férjemmel tönkrement a házasságunk(még a második évet sem éltük meg).Nagyrészéért én vagyok a hibás,ott rontottam el,hogy nincs akaraterőm,se önbizalmam.A férjem azt akarta,ne dolgozzak,vezessem a háztartást(nem igazán ment),unalmas volt az életem,minden nap felkeltem,megfőztem,kicsit takarítottam és ennyi,ő késő este hazajött és lefeküdt.3éve ismerjük egymást soha nem mentünk el nyaralni,de még egy hétvégére se,soha sehova(pedig anyagilag nagyon jól megy).A sexet nem kívánta,bár utólag azt mondta,azért mert nem tekintett nőnek,semmit nem tettem le az asztalra,nem volt rend a házban,nem fejeztem be az iskolát,nincs semmi célom(utóbbi kettőben igaza van.)Elköltöztem,kértem inditsa el a válást(Ő ügyvéd)...Azt mondta,ad 1,5milliót,hogy ne legyek pénz nélkül(természetesen elfogadom)a papirok készen vannak,az ügyvédje ki van fizetve,de a bíróságra nincs elküldve.Aztán másik ötlettel állt elő,kérte egyenlőre éljünk külön,na ez az amiben én nem hiszek,azt mondta fejezzem be az iskolát(az majd szeptember elsején lesz),legalább lássa hogy elértem valamit az életben,legyek önálló,lássa hogy nélküle is boldogulok,mert mivan ha vele történik valami.Találkozgassunk(randizzunk),és ha újra egymásra találunk,újra visszköltözhetek.Természetesen ez idő alatt is ad pénzt,sőt bárhogy alakul a kettőnk kapcsolata idén támogat anyagilag,ez így is van...nem kevés pénzt ad.Mégis én inkább azt mondtam váljunk el,mert szerintem az idő begyógyítja a sebeket...legalábbis én így gondolom.2011. jún. 2. 21:48
11/12 anonim válasza:
Nekem jó embernek tűnik a férjed. Az is tök jó, hogy rávesz a tanulásra és hogy még egy tönkrement házasság után is támogat az mesébe illő. Nem tudom, hány pasi tenné ezt meg...
Ha szereted még őt, akkor ne add fel a házasságod. Oké, elszúrtad, akkor hozd helyre. Tanulj, keress saját, a férjedtől független célokat és menni fog.
Ha visszaköltöznél a férjedhez a végén: ne menj bele csak a háztartásvezetésbe. Elhiszem, hogy baromi uncsi... én bele is halnék. Egy részmunkaidős, vagy otthonról végezhető munkához ragaszkodj. De ez attól is függ, hogy mit tanulsz.
A két éves kor aranyos ötlet, ha a te álmod használhatóbb volt, mint az enyém. Én földiboszorkány akartam lenni (meg ne kérdezd mi az, mert fogalmam sincs)
L/20
12/12 A kérdező kommentje:
tegnap 22:45!Ugyanezt mondta a férjem is,ezen én is elgondolkoztam,bár sosem éltem senkivel,ő volt az egyetlen akivel összeköltöztem,de otthon mikor anyuval éltem megcsináltam mindent,valahogy nála ez nem jött úgy.
2011. jún. 3. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!