Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tennél vagy mondanál valamit ilyen helyzetben?
Barátnőm összejött egy nős pasival, aki még régen, gimis korukban udvarolt neki. A férfi azt mondja, annyira rossz a házassága, hogy még a főiskolás fiai is a válás mellett vannak.
Igen, csakhogy kb. egy éve nem történik semmi, ami a helyzet rendezésére irányulna. Viszont rendszeresen találkozgatnaknak barátnőmmel, már teljesen úgy viselkednek, mintha egy pár volnának hivatalosan is.
Dilemmám: mi van, ha csak szórakozik a pasi, és esze ágában sincs válni? Mert ilyenkor egy jó barátnő azért figyelmeztet, nem? Féltem, nehogy hatalmas csalódás érje.
Meg lehet, hogy valódiak az érzelmek a férfi részéről is, vagyis "komolyak a szándékai", akkor viszont nem szabad beleszólni!
Átlag pasinak ez a dumája: nem jó a házasságom, válni készülök. Mikor már egy éve folyamatosan válni készül, akkor leesik általában a csajoknak, hogy ez milyen szar duma volt... Addig meg van kit d.gni házon kívül...
Barátnőd rutintalan még aős pasikkal, de majd rájön.
Te ne szólj bele, mert rád fog haragudni. Egyedül is le fog esni neki a tantusz, vagy ha nem, akkor neki tökéletesen jó ez. Magánügye...
Eljárnak együtt nyilvános helyekre? Ismeri a barátnőd a gyerekeket, és be lett mutatva mint barátnő? Vannak közös barátaik?
egyébként meg szerintem sem kell beleszólni, csináljon amit akar. ha kérdezi a véleményedet akkor megmondhatod.
Elmondom a saját szitumat neked:
Nálunk közel 2 év volt mire elváltak utána is volt huzavona. Azt látom és láttam, hogy a pasik nagyon nehezen szánják rá magukat egy válásra ha nem érzik nagyon biztosnak az új kapcsolatot, sőt még túl is tudják bizonytalankodni a dolgot. Én úgy vagyok és voltam vele, hogy nem haragudtam meg a barátnőmre mikor kinyilatkoztatta, hogy szerinte nem a tökéletes pasi a párom és nem hisz benne, hogy el fog válni. Elvált és nagyon sokáig húzták, többyire az én idegeimet, mert rajtuk múlt, én ki is készültem idegileg, voltak nagy veszekedések, de mostmár normalizálódott a helyzet, együtt élünk és őszre várjuk az első babánkat. A barátnőm attól, hogy megvolt a véleménye a páromról éreztem, hogy támogat vele is és nélküle is (habár kifejtette, hogy nem akar sírást hallani mikor beigazolódik egy-egy feltevése, mégis mikor kiborultam ő mindig mellettem állt).
Értesd meg a barátnőddel, hogy ez a te véleményed és mellette állsz. Ha igazán barátnőd megérti és hálás lesz neked. Én az voltam és vagyok is az enyémnek.
Háát ez attól függ mit jelent az,h" már teljesen úgy viselkednek, mintha egy pár volnának hivatalosan is. "
Együtt mennek nyilvánosan is kézenfogva?Együtt mennek étterembe?Ugy mutatja be ,h a kedvesem?!
Vagy csak elötted?
Nem könnyü..szerintem a ne szólj bele..Állj a barátnöd mellett..de maradj ki belöle,mert mindenkinek meg kell élni a saját hibáit,csalodásait.
A "mintha hivatalos pár volnának" azt jelenti, hogy például barátnőm anyukája, a rokonok is udvarlóként kezelik, a pasi csak dolgozni és aludni jár haza, baráti társaságban együtt vannak (viszonylag könnyű a dolguk, mert más-más városban laknak).
Viszont elejtett megjegyzésekből úgy tűnik, nem biztos, hogy a feleség tisztában van a helyzettel. (Mert a távolléteire mindig kitalál valamit. De ha válik, akkor miért kell hazudni, ugye.)
És ezzel eljátszott 5 évet az életemből, mert 2 év volt még a válás a gyerekek és a bíróság 'kapkodása' miatt!
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!