Egy ilyen helyzetben mit tennél?
Tegyük fel,hogy viszonyod lesz a legjobb barátnőd apukájával,miközben Ő még házasságban él.Te szereted és Ő is téged,de te 7 hónap után kilépsz a kapcsolatból,mert eleged lett a hazudozásból és a titkolózásból.
Néhány héttel később megtudod egy elég hiteles forrástól,hogy a legjobb barátnőd szülei szétköltöztek és válni akarnak.Ezek után a legjobb barátnőd apja folyton hívogat,de te nem veszed fel neki a telefont.
Ha még mindig szeretnéd Őt,akkor újra kezdenéd vele a kapcsolatot,ha még Ő is érez valamit?
Te mit tennél?
A kulturált válaszokat előre megköszönöm !
Kérlek titeket,hogy csak normális válaszokat írjatok.
Az 1. mondatban nekem 2 hiba is van. Nem akarok a legjobb barátnőm mostohaanyja lenni, és főleg nem kezdenék kapcsolatot olyannal, aki még házasságban él, akármilyen, is legyen az, és akármennyire is a végét járja. Úgyhogy innentől kezdve nem teszek fel semmit. Ráadásul ha tényleg a legjobb barátnőd, legalább előtte nem kellett volna "hazudozni és titkolózni".
Ja, és ez kulturált válasz volt, csak épp nem értek egyet veled.
Tuti hogy nem kerülnék ilyen helyzetbe. 1. nem bonyolódnék kapcsolatba házas emberrel. 2. a legjobb barátnőm nekem pont azért a legjobb mert nem hazudok neki.
innentől kezdve egy nő/csaj/lány aki ilyen helyzetbe keveri magát azaz én szememben nem is nő.
amúgy meg lehet h azért válnak mert kiderült a kapcsolat. ha ez az ember azért válik mert téged szeret és miattad akar válni akkor beszélnék vele. de ha csak azért válik mert kiderült ez az egész akkor tuti nincs jövője. mondjuk amúgy sem hiszem h lenne ennek az egésznek jövője. nem tudom megállapítani ennyiből h mi a helyzet. azt értem h "szeretitek egymást" de lehet a háttérben más is. pl h szimpik vagytok és értékelitek egymást és ezt szerelemként értelmezitek. amúgy meg nem tudom hogy lehet szeretetről beszélni mikor tudod h más ágyába megy vissza minden este
17:59,akkor te mégis mit csinálnál egy ilyen helyzetben?
Szeretem a legjobb barátnőmet,de az apukáját is.A barátnőmmel viszont már nem olyan a kapcsolatunk,mint régen.Kevesebbet beszélünk,megváltozott.Persze,ettől még a legjobb barátnőm,de akkor is...
17:59 vagyok
Ezek szerint mégsem a legjobb barátnőd : )
De ha nekem tényleg a barátnőm lenne eszembe sem jutna, le se szarnám az apját beszélni sem beszélnék vele, nekem fontosabb, hogy legyen még legjobb barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!