Tegyük fel,hogy viszonyod lesz a legjobb barátnőd apukájával,miközben Ő még házasságban él.Te szereted és Ő is téged,de te 7 hónap után kilépsz a kapcsolatból,mert eleged lett a hazudozásból és a titkolózásból.
Néhány héttel később megtudod egy elég hiteles forrástól,hogy a legjobb barátnőd szülei szétköltöztek és válni akarnak.Ezek után a legjobb barátnőd apja folyton hívogat,de te nem veszed fel neki a telefont.
Ha még mindig szeretnéd Őt,akkor újra kezdenéd vele a kapcsolatot,ha még Ő is érez valamit?
Te mit tennél?
A kulturált válaszokat előre megköszönöm !
Kérlek titeket,hogy csak normális válaszokat írjatok.
Lehet hogy azert valtozott meg mert latta hogy valsagban van a szulei hazassaga. Ez azert ranyomja a belyeget az ember hangulatara. Ha tudna hogy reszben neked koszonheti... Kevesebb undorito dolgot ismerek a megcsalasnal,illetve hogy valaki nem fuggetlen ember szeretoje legyen. Igen is lehetett volna megallas, csak hogy nem akartad hogy legyen. Ha mar ilyen erkolcstelen dolgot tettel legalabb most mar ne magyarazd a bizonyitvanyod. Inkabb hallgass nagyokat, ne menj vissza a pasihoz, ne tetezd tovabb a bajt. Gondolj masokra is, ne csak magadra. Tanuld meg kordaban tartani az osztoneidet. Meg nem keso valtozni. Amig te szarsz masok erzeseire abszolut megerdemled hogy hozzad is igy alljanak masok. Kepzeld magad a baratnod helyebe. Szoval szerinted mit kell tenned?
2011. aug. 31. 18:17
12/25 A kérdező kommentje:
Az eszem azt súgja,hogy ne menjek vissza hozzá,a szívem meg azt,hogy azonnal hívjam fel és menjek vissza hozzá.És leginkább a szívemre akarok hallgatni.Mert vele jól éreztem magam,nem erőltetett rám semmit,mindig felvidított,ha rossz kedvem volt és úgy szeretett,ahogy vagyok.
2011. aug. 31. 18:21
13/25 anonim válasza:
Ez eddig rendben is van jó ha találsz egy ilyen pasit. De ne a legjobb barátnőd apját. A barátnőd meg fog gyűlölni és az emberek is csak azt fogják gondolni rólad, hogy elrontottál egy házasságot.
2011. aug. 31. 18:22
14/25 anonim válasza:
Amúgy hány éves vagy és a legjob bbarátnő apja mennyi? (Remélem nem egy 50es)
2011. aug. 31. 18:24
15/25 anonim válasza:
Sztem félre érted őt. Persze h úgy szeret ahogy vagy. Kellett neki egy fiatal szerető. Ha meg nem így van akkor nem az ész/szív dolga hogy ő e az igazi. Kérdezd meg mit tervez a jövőben. Kellesz e neki hosszú távon stb. Pl h akkor hogy képzeli veled. De erősen kétlem h egymásnak lettetek volna teremtve. Ha te leszel a párja melletted is fog más szeretőt találni
2011. aug. 31. 18:26
16/25 anonim válasza:
Te sosem voltal ennek a lanynak igaz baratja. Ha az lettel volna akkor nem fajul idaig a dolog. Ha mas nem most nem lenne pofad az ugynevezett szivedre hallgatni. A szived is azt sugna hogy ne bantsd a baratnodet. Ugyis visszamesz a pasihoz, mert nem szegyelled magad. Megbanasnak a szikraja sincs benned. Egyet ne felejts el. Az ilyenek mindig megkapjak amit erdemelnek. Elobb vagy utobb. Nem mellesleg sosem tudnek bizni valakiben akirol tudom hogy kepes megcsalni valakit, hosszu ideig atverni. Erre sem gondolsz,mi? Egyivasuak vagytok mondjuk, megerdemlitek egymast. Kijar neked a hogy beloled is hulyet csinaljon.
2011. aug. 31. 18:33
17/25 A kérdező kommentje:
18 vagyok,Ő 42.
De az igaz barátnője vagyok a lánynak,mert szinte miatta vetettem véget a kapcsolatunknak.
2011. aug. 31. 19:06
18/25 anonim válasza:
Ja. Akkor el sem kezdted volna. Mondjuk nem fer a fejembe hogy miert toltottetek egyutt sok idot ha a baratnodhozmentel. Es hogy sikerult kettesben maradnotok veletlenul ugy hogy elcsattanjon az elso csok. En is birtam a baratnom apjat, de eszembe sem jutott soha ugy atmenni hozzajuk hogy a baratnom nem volt otthon. Meg az anyja sem akkor gondolom. Tenyleg nem tudom hogy adodik akaratlanul egy ilyen szitu, de baromi kivancsi lennek.
2011. aug. 31. 19:19
19/25 A kérdező kommentje:
Egyszer nagyon kibuktam,mert anyával összevesztem és elmentem hozzájuk úgy,hogy nem telefonáltam oda,hogy otthon vannak-e.És a barátnőm meg az anyukája akkor éppen nem laktak otthon(akkor pár hétig a nagyijánál laktak,mert összeveszett az anyukája az apukájával).Az apuja látta,hogy sírtam és behívott,beszélgettünk,Ő is elmondta,hogy mi a szitu náluk,de nekem a barátnőm nem is említette soha,hogy ennyire rossz a szülei kapcsolata.Utána elkezdtünk még többet beszélgetni és néha csak úgy meglátogattam az irodájában és elhívott ebédelni(ilyenkor általában még suli volt,de néha el-eljöttem pár óráról) és olyan jó volt,hogy valaki meghallgat és nem ítélkezik és nem kell attól félnem,hogy elmondja bárkinek is.És egyszer megcsókolt.Egy picit meglepődtem,de viszonoztam...Utána bűntudatom lett és hetekig nem mentem hozzájuk,de hát mint a helyzet is mutatja nem sikerült túlságosan távol tartanom tőle magam..Szóval röviden ennyi.De én még utána hetekig nem feküdtem le vele,csak csók volt meg tapi meg hasonlók.
2011. aug. 31. 20:06
20/25 anonim válasza:
Ja, akkor minden nagyon jó, tökéletes, semmi baj, nem vagy egy hülye ribanc, ne aggódj!
Hiába mentegeted magad, hiába nem volt hetekig semmi, aztán mégis lett. Nem változott semmi, attól, hogy nem rögtön ugrottatok egymásra, csak néhány hét elteltével!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!