Mit tennél ilyen helyzetben? Hogyan vegyem rá, hogy megváltoztassa a nézeteit?
Van a szomszéd faluban egy lány,akinek ki kell mennie külföldre,ezért el kell ajándékoznia az oroszlánfejű törpenyulát ketreccel,etetővel,itatóval,szénatartóval,nyusziwcvel,hámmal ingyen.Persze én egyből megkérdeztem anyát.Erre azt válaszolta,hogy "Házba nincs állat." Aztán,amikor mondtam,hogy kint is lehet tartani,azt mondta,hogy elég neki elviselnie a kutyát meg a 3 macskát.Pedig ő hozzájuk sem nyúl,nem is ő eteti őket,semmit nem csinál velük,egyszerűen látja őket,ha kimegy az udvarra.Már máskor is ez volt,ha akartam valamilyen állatot,az volt a válasza,hogy házba nincs állat és hogy elég neki ezt elviselnie.Pedig ez csak egy nyúl!Ráadásul tényleg semmit(!!) nem csinálna vele,csak látná...Máskor is ugyanez volt amikor pl. hörcsögöt vagy bármit akartam.A tartási költségeket nem ő fizetné,mert újsághordó vagyok,heti 1500 at keresek,annyi bőven elég a nyúlnak.A kutyát/macskákat sem ő fizeti,hanem apa veszi a tápot,stb.Apa meg is engedte a törpenyuszit is,de azt mondta,hogy anyát vegyem rá,mert ő egyedül hiába engedi meg,ha anya meg nem...Szerinted mit tegyek?Hogyan vegyem rá anyukámat?Mit lehet ilyenkor tenni?
14L
Nem értem,hogy ez most hogy jön ide...://
Légyszi a kérdésre válaszoljatok fontos lenne..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!