Mennyi az a időtartam amig várnál hogy a volt kedvesed megkeres?
én már 1 éve várok, csak várok
tudja hogy szeretem még
gondolom akkor ő hagyott el.
nos, annak oka kellett, hogy legyen. Ne várj, hullára felesleges.
Én egy percet se vártam.
Én 3 évet!!! vártam, illetve addig nem volt kedvem ismerkedni másokkal. Aztán áprilisban kimozdultam, és azóta kinyílt számomra a világ.
A mai eszemmel egy másodpercet sem várnék. Nem érdemelte meg, hogy miatta 3 évet elvesztettem az életemből. Nem tudom, nálatok mi a helyzet, de én nem várnék a helyedben, hanem továbblépnék. Sok sikert hozzá!
19:12 vélaszoló!
Te hogy birtad ki addig nélküle?
nem tudom mennyi idős vagy (itt a kor is számit). én már 30 vagyok
Én 15 voltam, amikor megismerkedtünk, nagyon szerelmes voltam belé. Nem volt egyszerű kapcsolat, de bíztam benne, hogy tartható, és majd kiforrja magát. Aztán született két fiunk, és úgy, ahogy működött a dolog. Aztán szép lassan elhidegült tőlem, én is tudtam, éreztem, hogy nem működik a dolog, de mivel nagyon ragaszkodtam hozzá, én maradtam volna ebben a rossz kapcsolatban is. Ne érts félre, nem bántott fizikailag sem engem, sem a fiúkat, de éreztem, hogy már nem szeret. Aztán döntött, elment, én maradtam a gyerekekkel, és vártam, hogy hátha visszajön. Nagyon kemény volt, sokat emésztettem magam miatta, de aztán elkezdtem dolgozni, akkor a gondolataim már nem csak körülötte forogtak, de még nem éreztem késznek magam egy újabb kapcsolatra. Én meg nem vagyok megalkuvó, hogy mindegy ki van mellettem, csak legyen valaki, így inkább egyedül voltam. Aztán azt vettem észre tavasszal, hogy hiányzik egy társ, és olyan szerencsém volt, hogy jött egy férfi, aki megtetszett, és akivel el tudnám képzelni, hogy kapcsolatban legyek. Azt nem tudom, hogy alakul-e valami a dologból, de majd kiderül. Akkor sem leszek elkeseredve, ha nem lesz semmi köztünk, de már nyitott vagyok egy új kapcsolatra.
Szerintem próbálj meg kimozdulni, elfelejteni, ismerkedni. Tudom, hogy ezt mondani könnyű, az érzéseidnek meg lehet parancsolni, de szerintem ne várj többet.
28 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!