Párommal 7 év együtt járás után 1 éve élünk együtt. ő sokat bulizik (havi 2-3-4) sokat költ (amit maszek munkával megkeres meg) van egy 7 hónapos kisfia. Ti ezt hagynátok? Vagy mit tegyek ellene?
hát akkor én azt hiszem egy ideig még hagynám ezt a bulizgatást, hátha ez csak egy időszak nála. talán tudat alatt megijedt, hogy komollyá váltak a dolgok: együttélés, baba, minden olyan "felnőttes" :)
ha nem változik a dolog, akkor meg le kell ülni megbeszélni. mondd el téged ez hogy érint
Mehetsz te is? Szóval az működik, hogy fogod barátnőidet, elmész bulizni ő meg otthon marad? Én bizony fognám magam a helyedben, felhívnám a csajokat (gondolom úgyis rég láttad őket a baba miatt), szólnék a pasimnak, hogy jövő hét pénteken ő vigyáz a babára, mert szeretnék elmenni valahova a barátnőimmel. Nem támadva, hogy persze te is mindig elmész, hanem csak természetesen bedobnám. Érdekelne, hogy mit szól.
A sokat költ az relatív. Nektek mindenetek megvan, vagy nem tudsz valamit megvenni a babának, mert ő bulizik? A másik, hogy mi neki a buli? Sörözés haverokkal? Diszkó? Kultúráltan ér haza, vagy olyan részeg, hogy nem győzöd felvakarni utána a hányást?
városból falura költöztem a párom miatt, nekem nagyon nincsenek itt barátnőim.
de jönnek az "otthoni" csajok, mi nem megyünk bulizni hajnalig, max kiülünk a kertbe, 1 üveg borral és beszegetünk.
Ebben a formában nem tudom a választ, hány éves a párod?
Mi az h buli? Mert pl ha beül kocsmázni a heverokkal az semmi, de ha táncikálni jár diszkóba az elég infantilis- de függ az életkorától is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!