Mennyi ideig várnál a párodra, ha az kimenne külföldre dolgozni? (évekről van szó)
Figyelt kérdés
Persze olyanoknak szól a kérdés ahol nincs se gyerek, és nincsenek összeházasodva, és eljegyzés sem volt.2009. aug. 3. 11:41
1/48 anonim válasza:
Ha nincs gyerek, akkor egy percig se várnék rá. Csomagolnék és mennék vele.
2/48 A kérdező kommentje:
Persze de tegyük fel hogy nincs rá lehetőséged mert még tanulsz mondjuk (gimiben, főiskolán, egyetemen stb.)
2009. aug. 3. 11:48
3/48 anonim válasza:
Nyilván nem jókedvéből megy ki, hanem mertott tudja megalapozni a jövőjét. Olyan nincs, hogy megyek, aztán majd jövök valamikor. VAgy van egy határozott intervallum, vagy befejezem a sulit és én is megyek vele. Én így csináltam.
4/48 A kérdező kommentje:
Minimum 5 év. Annál kevesebb nem. És mondjuk 3 évnél előbb nem tudnál utána menni a suli miatt.
2009. aug. 3. 11:57
5/48 anonim válasza:
5 év?
Feöejtsd el.
5 év alatt annyi minden megvàltozhat,akàr kinnt talàl magànak màst,vagy te otthon.
6/48 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, de a párom kivan akadva, hogy nem várok rá 5 évet. Szerinte az nem sok, és ha letelik közösen veszünk lakást és együtt fogunk élni.
2009. aug. 3. 12:03
7/48 anonim válasza:
5 évet én is soknak tartok. Egy idő után teher lesz a nagy távolság miatt a kapcsolat.
8/48 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen időközönként van lehetőség találkozni, mert mondjuk ha kéthetente egy pár napot együtt tudnánk lenni, akkor azt mondom ok. Viszont, ha hónapokig nem látnám, és ez menne évekig, akkor semmiképpen sem. Mert annak semmi értelme. Legalábbis mégegyszer nem esnék ebbe a hibába, egyszer már megjártam egy ilyennel...
9/48 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja hetente jönne haza. De pénteken ha 4ig dolgozik, kocsival mire hazaérne :S Aztán vasárnap reggel indulna is vissza. tehát heti 1szombatot lenne itthon. 24 órába férjen bele az alvás, ami 6-8 óra, anyuka és tesója, barátok és ex-munkatársak és persze én.
De szerintem anyagilag úgy érné meg neki, ha 2 hetente vagy havonta jönne haza. Akkor is csak 1 szombat lenne.
2009. aug. 3. 12:12
10/48 anonim válasza:
Két hetente de még a havi egy is , korrekt. Vagy lehet választani itt döglötök meg a nyomorban. Értékeld, hogy előrébb akar jutni, de lásd be, ebben az országban nem lehet. Három évet simán kibírsz, ha van egy kis eszetek te mész utána nem ő jön haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!