Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ideig várnál a párodra,...

Mennyi ideig várnál a párodra, ha az kimenne külföldre dolgozni? (évekről van szó)

Figyelt kérdés
Persze olyanoknak szól a kérdés ahol nincs se gyerek, és nincsenek összeházasodva, és eljegyzés sem volt.
2009. aug. 3. 11:41
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te már magadban eldöntötted a kérdést és jól döntöttél.
2009. aug. 3. 14:04
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben inkább elfelejteném, mielőtt éjszakákat zokognék át miatta és a végén kiderülne, hogy felesleges volt.

Fiatal vagy, előtted az élet. Nem hinném, hogy jól éreznéd magad egy olyan országban ahol pont azt a nyelvet nem beszélik amit te. Tapasztalatból írom (beszélek angolul, németül és Franciaországban landoltam).

Olyan opció nincs, hogy a párod elfelejti ezt a külföldösdit?

2009. aug. 3. 14:11
 33/48 A kérdező kommentje:

Ha lebeszélném róla akkor talán maradna. de akkor meg nekem lenne lelkifurdalásom miatta. Nem mondhatom meg mit tegyen és mit ne :( Ha menni akar el kell engednem.

Tegnap beszéltünk róla először, azt mondtam neki ha kimegy szakítok vele. Még nem döntöttem el de talán ez a "legjobb". Én sem akarok sírni hogy messze van.

2009. aug. 3. 14:26
 34/48 anonim ***** válasza:
Ha ennyire akarja, tényleg nem jó visszafogni, hagyni kell, hogy az életét élje meg te is éld a tiédet. Ha 3 hónap után nem felhőtlen a kapcsolat, nem kell elkötelezni magadat..várjatok és az idő majd sokat elárul arról, hogy az igaziak vagytok-e egymásnak. Meglátod, hogy így lesz.
2009. aug. 3. 14:42
 35/48 A kérdező kommentje:
A baj az, hogy annyira makacs. Kis hülyeségen is képes összeveszni, ha még iszik sört is, szakít velem (már nem egyszer kirúgott, persze másnak jött bocsánatot kérni!) Félreértette 1 mondatomat és megsértődött...Nem akart velem aludni, nem akarta felvenni a telefont. De szeretem. Tudom hogy néha hisztis p*csa vagyok, ő sem könnyű eset de ehhez a komoly dologhoz még nem elég érett a kapcsolatunk.
2009. aug. 3. 14:48
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

Az én történetem az ellenpélda úgy látom.

2004-ben voltam egy esküvőn...Aztán ott megismerkedtem egy fiúval aki ráadásul 23 volt(én 15).Az első látásra majd szétcsúsztam tőle annyira helyes volt.Aztán egész éjjel együtt voltunk aztán már hajnal volt amikor megtudtam,hogy ő Angliába dolgozik és nem igazán akar hazajönni.Tudtam hogy nem lehet semmi komoly....ő visszament én másra rá se néztem,amikor nyáron hazajött összejöttünk....volt olyan időszak amikor 3 hónapig nem láttuk egymást.MOst 20 éves vagyok néhány hete jött haza...HA jól számolom 5 év:DDe kitartottam mellette pedig nehéz volt.

HA szereted azt a fiút akármennyit vársz rá:D

2009. aug. 3. 15:00
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
ja és mellesleg ő volt az egyetlen férfi az életemben:D
2009. aug. 3. 15:01
 38/48 A kérdező kommentje:
Sajnos én nem vagyok ilyen kitartó. Tudod ha jobb lett volna ez az elmúlt 3 hónap, várnék rá. De tök feleslegesnek látom :(
2009. aug. 3. 15:12
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Mi nyolc éve élünk így de nekünk van gyerekünk.A férjem külföldön mi itthon.
2009. aug. 3. 15:16
 40/48 A kérdező kommentje:
Irigylem a kitartásod.
2009. aug. 3. 15:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!