Mennyi ideig várnál a párodra, ha az kimenne külföldre dolgozni? (évekről van szó)
Én a helyedben inkább elfelejteném, mielőtt éjszakákat zokognék át miatta és a végén kiderülne, hogy felesleges volt.
Fiatal vagy, előtted az élet. Nem hinném, hogy jól éreznéd magad egy olyan országban ahol pont azt a nyelvet nem beszélik amit te. Tapasztalatból írom (beszélek angolul, németül és Franciaországban landoltam).
Olyan opció nincs, hogy a párod elfelejti ezt a külföldösdit?
Ha lebeszélném róla akkor talán maradna. de akkor meg nekem lenne lelkifurdalásom miatta. Nem mondhatom meg mit tegyen és mit ne :( Ha menni akar el kell engednem.
Tegnap beszéltünk róla először, azt mondtam neki ha kimegy szakítok vele. Még nem döntöttem el de talán ez a "legjobb". Én sem akarok sírni hogy messze van.
Az én történetem az ellenpélda úgy látom.
2004-ben voltam egy esküvőn...Aztán ott megismerkedtem egy fiúval aki ráadásul 23 volt(én 15).Az első látásra majd szétcsúsztam tőle annyira helyes volt.Aztán egész éjjel együtt voltunk aztán már hajnal volt amikor megtudtam,hogy ő Angliába dolgozik és nem igazán akar hazajönni.Tudtam hogy nem lehet semmi komoly....ő visszament én másra rá se néztem,amikor nyáron hazajött összejöttünk....volt olyan időszak amikor 3 hónapig nem láttuk egymást.MOst 20 éves vagyok néhány hete jött haza...HA jól számolom 5 év:DDe kitartottam mellette pedig nehéz volt.
HA szereted azt a fiút akármennyit vársz rá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!