Mennyi ideig várnál a párodra, ha az kimenne külföldre
dolgozni? (évekről van szó)
11/48 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve hogy hétköznap napi 2x együtt vagyunk úgy, hétvégén még többször. Igényli ezt a sok szexet. Kint sem lenne másként. :(
12/48 A kérdező kommentje:
Így is 200-on fölül keres, szüleivel lakik, nm ad haza pénzt, és havi ami kiadás elmegy az a kocsiba tankolás meg a sörözés. Rám is minimálisat költ. Tehát havi 100at simán félre tudna rakni (csak ahol most melózik), plusz a szakmájában is tudna keresni havi 80-100 ezret.
Csak picit kellene számolgatnia, hogy igazából kb 50 ezerrel többet rakna félre havonta (bár kint drágább az élet szerintem), ha kimenne de távol lenne tőle mindenki, főleg én. Ha kimegy nem tartom vissza de azt ne várja hogy várok rá.
13/48 A kérdező kommentje:
És 4-5 évnél előbb nem tudnánk összeköltözni, addig meg összegyűlne annyi pénz, hogy tudjunk lakást venni.
Úgy gondolom, hogy ha szakítani akarsz vele tedd meg most. Ne töprengj, ne gondolkozz semmin.
Viszont , ha szereted akkor ne úgy állj hozzá, hogy úgy sem fog menni. Ki fog derülni és az élet úgy is megmutatja neked is és neki is, hogy együtt kell ezt végig csinálnotok vagy külön.
2009. aug. 3. 12:33
beszéljétek meg hogy vársz rá,és majd kiderül idövel minden!az én párom is kimegy,de mi házasok vagyunk,és van egy babánk is!bár nem tudom mikor tudunk utána menni..mi megvárjuk egymást!
2009. aug. 3. 12:33
Szerintem az iskolai szüneteket leszámítva (akkor utánamehetsz) nem olyan sok a három év, ha legalább 2 hetente találkoztok. Utána már te is kimehetnél. De ha felmerül benned, hogy nem tudsz (akarsz) rá várni, akkor kár is hitegetned, nem szereted eléggé. Áldozatot hozni nem akarsz a kapcsolatért, és nem bízol benne sem. Ehhez nagyobb, mélyebb szerelemre van szükség.
2009. aug. 3. 12:34
Én várnék a páromra, sőt sokat vártunk már eddig is egymásra... katonaság, külföldi munka miegymás... de mi lassan 9 éve együtt vagyunk.
Mennyi ideje vagytok együtt? Ha csak pár hónapja akkor kérdéses...
2009. aug. 3. 12:36
Én most épp ilyen helyzetben vagyok, de férjnél vagyok. A házasság előtt is tudtam, hogy így fogunk élni, mert olyan a férjem munkája. Több, mint egy évet tölt külföldön, utána egyet itthon, utána több, mint egyet megint külföldön és ez így megy végig. Nekünk gyerek is van. Meg lehet szokni így, ettől még nagyon jól működik a házasságunk. Előtte olyan helyzetben lettünk volna, hogy még 3 évet kellett volna várnia arra, hogy együtt tudjunk élni, vagy legalább egy országban, mert én Mo-n tanultam, ő meg máshol dolgozott. Átjelentkeztem külföldre egyetemre és így oldottuk meg, hogy nem kellett 3 évet várni, de ettől még így is sok időt töltünk külön, de az a lényeg, hogy szeretjük egymást és tudjuk a másikról, hogy bármennyit várna, ha szükség lenne rá. Amit együtt töltünk időt, kárpótol a külön töltött évekért.
2009. aug. 3. 12:39
Gyakorlatilag hét évet /egy kisgyermekkel/, aztán elváltam. Beláttam, hogy adótartozás és egyéb okok /kényelmi, bohémság/ kár a gőzért. Külföldön is halt meg 37 év múlva. Kislányát három éves korában látta utoljára. Különösebben nem is hiányzott neki sem ő, sem én, pedig hatalmas szerelemnek indult. Akkoriban én nem mehettem vele /Kádár rendszer!/. Ha megtehettem volna, talán másként alakul.
2009. aug. 3. 12:42
20/48 A kérdező kommentje:
Nem régóta vagyunk együtt. Még le sem érettségiztem. Nem olyan felhőtlen a kapcsolatunk, és nekem kevés hogy két hetente egy napot lássam.
Kapcsolódó kérdések: