Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ideig várnál a párodra,...

Mennyi ideig várnál a párodra, ha az kimenne külföldre dolgozni? (évekről van szó)

Figyelt kérdés
Persze olyanoknak szól a kérdés ahol nincs se gyerek, és nincsenek összeházasodva, és eljegyzés sem volt.
2009. aug. 3. 11:41
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire fiatal vagy, szerintem ne kötelezd el magad ilyen hosszú távra...belemehetsz ebbe a kapcsolatba, és majd meglátjátok, hogy nektek hogy megy a távkapcsolat, ha meg nem megy, nem kell erőltetni és elkötelezni magad...5 év alatt sok minden történhet főleg, ha ennyire nem vagytok elkötelezve egymás iránt (nemrég ismeritek egymást, még eljegyezve sem vagytok stb.). Neked kell mérlegelni, hogy te őt tartod-e az igazinak, mert ha nem, akkor nem érdemes sem magadat, sem őt áltatni azzal, hogy ez menni fog. Szóval 2 hetente láthatnád? Azt azért ki lehet bírni, én másfél éve láttam utoljára a férjemet...ki lehet bírni, ha mindketten akarjátok és ha ennyire szeretitek egymást.
2009. aug. 3. 12:47
 22/48 A kérdező kommentje:

4 hónap múlva leszek 19. Szerintetek így, hogy csak jövőre lesz egy érettségim (francia és angol nyelvtudással) hogy mehetnék ik külföldre ahol németül beszélnek? Persze megtanulnám, de webprogramozónak szeretnék tanulni, ami nehéz egy idegen országban ahol még 1 értelmes mondatot sem tudnék kinyögni.

Ha már 2 éve együtt lennénk akkor vele mennék érettségi után is akár.. vagy a nyarat nála tölteném.. De tényleg csak pár hete vagyunk együtt (3 hónap)

2009. aug. 3. 12:49
 23/48 A kérdező kommentje:
19 évesen, 3 hónap után nem tudom hogy ő-e az igazi... Csak akkor fogom tudni ha már esetleg együtt éltünk stb.
2009. aug. 3. 12:52
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanígy voltam...többek között angol, francia nyelvtudással Németországba költöztem ki a férjemhez. Franciát azt sehol nem fogod tudni használni, sőt, ne is használd, mert azt nem bírják a németek. Vannak angol nyelvű sulik/szakok is, épp, mint Magyarországon. Én sem németesbe jártam, azóta sem tanultam meg németül, mégis minden rendben van. Egy csomóan végeznek angolul vagy más nyelveken szakokat, szóval ez elvileg nem akadály meg ha meg akarsz tanulni, meg tudsz, csak olyan közegben kell lenni.
2009. aug. 3. 12:54
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem a helyzetedet, mert én is hasonlóan fiatal korban mentem külföldre férjhez és nem sok idő után...7 hónapig "jártunk" (távkapcs volt az egész), de biztosak voltunk mindketten, hogy egymásnak az igaziak vagyunk és nem tévedtünk. Ha nem érzed ezt, ne áldozd fel érte magadat...nem könnyű megélni németben sem. Új nyelv, új emberek, otthagyod a családod, barátaid...nem könnyű...csak akkor menj, ha biztos vagy benne, nagyon fontos! Hány éves a srác? Ha ilyen 18-20 körüli, még kár tervezgetni vele, mert a fiúk ilyen fiatal korban nem akarják teljesen elkötelezni magukat.
2009. aug. 3. 12:58
 26/48 A kérdező kommentje:
Alig 2 hónap múlva 27 lesz.
2009. aug. 3. 13:00
 27/48 A kérdező kommentje:
De ha nem használom az angolt meg a franciát, el fogom felejteni.
2009. aug. 3. 13:03
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
A barátom kamionozik, több mint egy éve, elmegy két három hétre, aztán itthon van egy hétvégét, aztán megint elmegy. nehéz, de ha szereted ki lehet bírni, főleg, ha közbe próbáljátok tartani a kapcsolatot. annak érdekében, hogy több pénz legyen és később meg lehessen alapozni a jövőt muszáj ebben az országban áldozatot hozni sajnos. Ha van akkora kötelek 5 év múlva vagy 3 ha utána mész köztetek, akkor gond nélkül meg lehet csinálni, csak akarni kell, utána pedig élhettek boldogan. mi sem vagyunk sem összeházasodva, sem eljegyezve, gyerek sincs és még nem élek vele, holott egyedül él a saját lakásában, mikor itthon van
2009. aug. 3. 13:03
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Most az a cél, hogy az angolt meg a franciát gyakorold vagy az, hogy a barátoddal legyél? 27 éves már lehet komoly, de 3 hónap után nem lehet tudni. És miért most kell dönteni? Mi van, ha vártok és megnézitek, hogy hogy megy ez a távkapcsolat? Nem kell feltétlen most dönteni, majd idővel elválik, hogy ez a kapcsolat elég erős-e mindkét részről.
2009. aug. 3. 13:06
 30/48 A kérdező kommentje:

Persze a cél hogy a barátommal legyek, de ha nincs lehetőségem hogy 3 évnél előbb kimenjek akkor 3 évig szenvedjek hogy alig látom? Nem, 3 hónap alatt nem alakult ki ennyire erős kötelék hogy ezt kibírja.

És nem véletlenül írtam, hogy nem felhőtlen a kapcsolatunk.

Ráérünk addig dönteni amíg nem talál munkát de már keres nagyon.

Amúgy sem szeretem a német nyelvet.

2009. aug. 3. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!