Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mennyit várnál az igazira?...

Te mennyit várnál az igazira? Mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés

Van valaki az életemben 6 éve, akivel nagyon szeretjük egymást, a kapcsolatunk mégsem nevezhető hétköznapinak. Mondjuk, hogy távkapcsolatban élünk, de az internetnek hála mindennap beszélünk (hangban).

A probléma az, hogy engem évek óta hiteget azzal, hogy most már tényleg együtt leszünk, nem kell tovább ilyen körülmények között élnünk. (A jelen helyzet okát és azt, hogy ő miért nem akar normálisan lenni nem firtatnám, de a kérdésem szempontjából nem is lényeges.)

Természetesen még most sem vagyunk együtt és én a végső, legeslegutolsó időpontot szilveszterre tűztem ki. Úgy gondoltam, hogy ha addig sem fog változtatni a helyzeten, akkor "elhagyom", nem leszek neki itt ebben a formában tovább, ha akar valamit akkor személyesen keressen fel.

Ezzel csak az a baj, hogy nagyon szeretem őt a számtalan csalódás, be nem váltott ígéret ellenére is. És ami még nehezebbé teszi az egészet, hogy tudom, hogy ő az igazi. Jobban ismerem mindenkinél, bár nem tökéletes, nekem mégis rá van szükségem.

A szilveszter közeledtével egyre többet gondolok arra, hogy hogyan tudnám őt elhagyni úgy, hogy közben így érzek, valamint azon is, hogy egyáltalán jó ötlet-e kiszállnom ebből, nem kéne-e továbbra is itt maradnom vele, hiszen különben elveszítem...

Ugyanakkor tudom, hogy ha változatlanul itt vagyok, nem fog történni semmi, ahogyan 6 évig sem történt...

Ti mit csinálnátok a helyemben?

2011. dec. 28. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
53%

Minden tartós párkapcsolat alfája és omegája a JÓ szex (álszent aki tagadja).

Valahol mégis egymásra leltetek hiszen "két hülye egy pár".

Jó gépetek lehet ... (jövőtök semmiképp)

Én a helyedben MOST regisztrálnék pár internetes párkeresőre,holnap már randiznék párat és átélvezném magam 2012-be ...

:@)

2011. dec. 28. 11:56
 22/72 anonim ***** válasza:

Ez tényleg nem távkapcsolat..

Egyébként van egy mondás: "messziről jött ember azt mond amit akar" Ez különösen igaz az internetes beszélgetésekre,írásokra,ismeretségekre.

Te erről az emberről semmit nem tudsz.Nem is ismered,és azt mondott a 6 év alatt amit akart vagy amit te hallani szerettél volna..

Előbb a személyes találkozást kéne megoldanod,nem pedig a költözködést..

2011. dec. 28. 11:58
 23/72 anonim ***** válasza:
Mindketten félreértelmezitek a dolgot. Ez valójában nem kapcsolat. Először találkozzatok személyesen. És igen, ebben a fázisban még nem is kellene erőltetned az összeköltözést. nem akarlak megbántani, de amit csináltok, mindkét részről nagyon fura két felnőtt embertől.
2011. dec. 28. 11:58
 24/72 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy össze akarok vele költözni? Én csak látni szeretném és végre normális kapcsolatban élni vele, hétvégéken találkozni és miegymás.

Az pedig, hogy én miért nem mentem oda... te talán felkeresnél egy olyan illetőt, aki kimondja kerek perec, hogy még nem akar veled lenni? Te ráerőltetnéd magadat így valakire?

Igen, megtehettem volna már, hogy bekopogok az ajtajukon, de mégsem tettem meg, mert örökre az lenne bennem, hogy csak azért találkoztunk, mert én elmentem hozzá, egyébként meg ő sosem szánta volna rá magát.

Lehet, hogy nem tudom milyen őt megérinteni, de a fizikai dolgokon kívül minden mást tudok róla. Tudom milyen ember, hogyan gondolkodik, ismerem a humorát, a cinikusságát, tudom milyen, amikor ideges vagy amikor boldog, amikor meghatott. A normális kapcsolatok 70%-ban csak annyit tudnak a másikról, amennyit ti mondotok, hogy milyen az ölelése, a csókja, az illata. Vitatkozhatunk arról, hogy melyik az igazi ismeretség.

2011. dec. 28. 12:02
 25/72 anonim ***** válasza:

Az pedig, hogy én miért nem mentem oda... te talán felkeresnél egy olyan illetőt, aki kimondja kerek perec, hogy még nem akar veled lenni? Te ráerőltetnéd magadat így valakire?

Nem dehogy.... de azért kérhetted volna már. S tudod ki az aki vár 6 évet egy első randira????

Ezek szerint egy városban laktok?

Ha meg kerek-perec nem akar találkozni én biz nem írnék neki mindennap arról milyen bugyi van rajtam.

2011. dec. 28. 12:07
 26/72 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem ismered őt. Annyit látsz belőle, amennyit ő enged neked. Oké, nem mentél,mert úgy gondoltad, nem erőlteted rá magadat, ha ő nem még nem akar találkozni. De ennek már 6 éve! Nem érzed úgy, hogy abnormális, hogy ennyi éve nem szánta rá magát a találkozásra. Digitális penfriendek vagytok, nem pedig szerelmesek. Ahogy te is írtad, talán sosem fog veled önszántából találkozni, és a számítógép dobozában tart, így számít rád, nem mint hús-vér, élő emberre. Bizonygathatod, hogy minden más felszínes testiség csupán, de valójában egy illúzió rabja vagy... mi bajotok van, hogy nem érzitek, mennyire abnormális ez az egész szitu?
2011. dec. 28. 12:11
 27/72 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire kerek perec kimondja, hogy nem akar találkozni, 6 éven keresztül, akkor ott valami nincs rendben, és számomra azt jelentené, hogy nem akar komolyabb kapcsolatot, csak kihasznál valamire. 6 évet várni egy randira? Érted? 6 ÉV!!! Ennyi idő alatt egy egyetemet el lehet végezni, ennyi idő alatt másnak párok összeházasodnak és gyerekeket nemzenek a megismerkedéstől kezdve... Ilyenkor már nem az ismerkedés fázisában vagy vele. Felejtsd el, hogy ebből lehet valami komolyabb, 6 év alatt ha a pasi akarta volna, tett volna azért, hogy legyen ebből valami. Csak veled ezt meg lehetett csinálni. Nem állítom azt, hogy tudatosan csinálja (talán ezt 6 év alatt megunta volna), de az lehet, hogy van valami komoly elakadása. Akár igaz is lehet, hogy nem gondolja magát elég jónak, de ha ez ennyire súlyos, akkor később is sok konfliktus forrása lehet(ne, ha lenne ebből valaha valami).
2011. dec. 28. 12:13
 28/72 anonim ***** válasza:
79%

" z pedig, hogy én miért nem mentem oda... te talán felkeresnél egy olyan illetőt, aki kimondja kerek perec, hogy még nem akar veled lenni? Te ráerőltetnéd magadat így valakire? "

Édesem! Ha valaki nem akar velem találkozni,akkor arra nem fecsérelek nemhogy 6 évet,de 6 napot sem..

2011. dec. 28. 12:14
 29/72 anonim ***** válasza:

Azt hiszem attól fél, hogy nem tudna nekem megfelelni élőben - holott abszolút nincsenek nagy elvárásaim, de hát ezt ő tudhatná a legjobban. Ismerem őt mindennél jobban, ráadásul azt is tudom hogyan néz ki..

Saját magadnak hazudsz.Azt sem tudod valójában miért nem akar találkozni veled 6 év után,csak találgatsz.

Bátor ember vagy hogy a "kapcsolatodat" a rendes kapcsolatokhoz hasonlitod,és mered azt mondani hogy jobban ismered a "párod" mint a rendes kapcsolatban élők.

2011. dec. 28. 12:15
 30/72 anonim ***** válasza:

Digitális penfriendek vagytok,

Így igaz...

Digitális világ digitális szerelem , házasság pés a végén megszületik az első valódi tamagocsigyereke igazi digtális akkor fosik, eszik pisl, fürdik m ikor rá kattintasz.. tők jó.. minek bajoskodom én két hús vér gyerekkel?

2011. dec. 28. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!