Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Várjak még az "igazira"?

Várjak még az "igazira"?

Figyelt kérdés

Elmúltam 35 éves, és még nem találtam meg az igazit. Én nem tudom, mit csinál, hol van, mivel múlatja az időt, de már nagyon bosszant. Lehet, hogy ő nem is keres engem, a másik felét?!

Kínomban már elröhögtem magam: ha ilyen béna, hogy nem talál meg (mert én, ugye, keresem), lehet, hogy én egy tök idióta pasira várok?!

Vagy mi van?! Hogy is van ez?!

2010. febr. 1. 08:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én is így érzek és már unom a magányt pedig esküszöm nyílt vagyok ,szép és okos.De minden hapsi csak kalandor én meg nem akarok egyedül lenni::((((((((((((((((

Nagy ŐŐŐŐŐŐŐ-k hol bujkáltok??????????????????:))))

2010. febr. 1. 09:04
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod, hogy létezik a nagy Ő?

És azt, hogy feltétlenül keresned kell? Majd jön a szerelem magától, nem kell erőltetni. A legtöbben ott rontják el, hogy görcsösen keresnek valamit vagy valakit és elsiklanak pont a megfelelő mellett...

2010. febr. 1. 09:08
 3/17 A kérdező kommentje:
abszolút görcsmentes vagyok, csak most már kicsit mérges görcsmentes :DDDDD
2010. febr. 1. 09:21
 4/17 anonim ***** válasza:

Észrevesszük a lányokon, ha görcsösen keresi a párját és elég kiábrándító. Több sikeretek lehetne, ha türelmesek vagytok és nem ez a legfontosabb az életetekben. Nem véletlen az a mondás, hogy a pozitívan gondolkodók bevonzzák az életükbe a pozitív dolgokat, a negatívan gondolkodók pedig nem veszik észre a lehetőséget, még ha mellette is mennek el.

Szóval nyitott szemmel kell járni. Én a páromat egy ügyfélszolgálaton ismertem meg! Ő sem foglakozott :)

Valaki nagy Ő-je 25F

2010. febr. 1. 09:24
 5/17 anonim ***** válasza:
59%
Szia! Olyan, hogy "IGAZI" sajnos nincs! A kapcsolat elején úgy tűnik, aztán változik a dolog. Sajnos! Persze lehet, hogy ez csak az én tapasztalatom.
2010. febr. 1. 09:28
 6/17 A kérdező kommentje:

én tényleg nem vagyok görcsös.

de... az egy dolog, ha én vagyok görcsös, és én megyek el vki mellett. de az az ember miért megy el mellettem?!

sokáig azt hittem, csak bennem van a hiba, hogy még nem találtam meg a másik felem. de lehet, hogy ő is olyan bamba, mint én :DDDD

2010. febr. 1. 09:30
 7/17 anonim ***** válasza:

lemaradt a vége :D

Ő se foglalkozott már, hogy mikor találja meg a boldogságot, csak élte az életét és sokat mosolygott és tudott örülni az élet apró dolgainak (ez fogott meg benne)!

2010. febr. 1. 09:33
 8/17 anonim ***** válasza:

Egyet értek a második válaszolóval.

Fölösleges rá várni. Úgyis ott, és akkor toppan be az életedbe (vagy lehet hogy sosem) amikor nem várod (lehet hogy pont itt egy válaszoló személyében) - a helyszínt, és a pillanatot sohasem tudhatod, mert nem te, vagy Ő határozza meg.

Mi döntünk, de nem mi diktálunk.

A "nagy Ő" megtalálásának a paradoxona pedig pont az, hogy mindíg akkor kerül aktuális feladatként az életedbe, amikor a legkevésbé foglalkozol ezzel a kérdéssel.

Egyszer csak "utadba" kerül; - váratlanul (valaki ezt szerencsének, mások sorsszerűségnek, stb. nevezik). Te pedig bár lehet hogy nem is fordítanál különösebb figyelmet a szituációra, mégis azon veszed észre magad, hogy egyre többet foglalkozol vele: eleinte gondolatban, érzelmi síkon, majd elkezditek keresni egymást társaságát, valamilyen racionálisan meghatározhatatlan vonz(ó)erő hatására. Na épp ez a lényege és jellege ennek az események: látszólag függetlenül működik tőled, de mégis megváltaztatja az életed; - persze ismét hangsúlyozom, amennyiben eljön az ideje.

Egyébként én is valami (valaki) hasonlóra várok (vágyok), de már nem görcsösen, hanem próbálom jól érezni magam, és azt tenni amit jónak érzek, a mindennapokban egyedül is.

Sok sikert: egy 32 éves pasi:)

2010. febr. 1. 09:38
 9/17 anonim ***** válasza:
Igazi csak a mesében van.
2010. febr. 1. 09:53
 10/17 anonim ***** válasza:

Nálam is ez a helyzet, én is arra várok, akivel leélhetem az életem. Sokan azt hiszik, hogy aki az igazit várja, az egy tökéletes pasira vár, ezért éretlen, álomvilágban él, stb.stb. Én például egy normális, esendő, hibákkal-erényekkel megáldott férfira vágyom, akinek láttán megdobban a szívem.

34/L

2010. febr. 1. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!