Veszítsem el végre valakivel vagy várjak az igazira?
Én is ebben a helyzetben voltam, csak fiúba:) Rámtalált egy nő aztán aki csak szexet akart, belementem és nagyon jóó volt:)
Ha érdekelne, én szívesen segítek neked, ha nem is egy alkalomra:) Írj egy levelet.
Na nekem meg még nőm sincs... :-D
Viccet félre téve,nem gond, ez csak nem általános. Ettől még ugyan olyan nő vagy,mint bárki más. Nehogy már ezért kelljen szoronganod. Épp elég lesz majd az eset előtt parázni,nemhogy már most Te!
Az mondjuk biztos, hogy jobb lenne majd azért egy tapasztaltabb fiúval "véghez vinni a dolgot", hogy maradandó pozitív élmény legyen egy életen át, ne pedig rémálom. 30f
Aki elszeretné veszíteni a szüzességét írjon levelet.
Első voltam:)
Könyörgöm ne őrüljetek már meg ezzel a "szűznek lenni ciki" egysorossal! Ha normális lesz a párod, akkor örül, hogy vártál rá és értékelni fogja hogy szűz vagy.
Inkább várj! Embernek születtél, ne légy állat!
A szánkózás olyan szuper lehet... Annyira szeretnék már lecsúszni a dombon. Áh, sosem lesz már tél... Komolyan inkább lecsúszok itt a nyár kellős közepén... nem várok...
Amit hősünk nem tud, az az, hogy a nyári szánkózásban nem sok élvezet van...
Várj a szerelemre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!