Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Veszítsem el végre valakivel...

Veszítsem el végre valakivel vagy várjak az igazira?

Figyelt kérdés
Húszas éveim elején járok,és hogy őszinte legyek,már nagyon zavar,hogy még szűz vagyok.Volt egy barátom,de nem tudta elvenni,mert nem értett a nőkhöz.Ciki bevallani,mikor oda jutnék valakivel,hogy figyelj már,még szűz vagyok.Éppen ezért nem is merek teljesen megismerni senkit,mert tudom,előbb-utóbb szexre kerülne a sor,és így még van bennem egy félelem.Örülnék,ha lenne végre valaki ,de sztem sok pasi megriad ettől,főleg,akik laza kapcsolatot szeretnének.Hogy őszinte legyek,sokszor úgy érzem,már abban is benne lennék,csak végre legyek túl rajta...Úgy érzem,ha az igazira,meg a nagy szerelemre várok,30 éves koromban is szűz leszek.Ti mit tennétek a helyemben?
2011. jún. 14. 18:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Írj levelet!:)
2011. jún. 14. 20:05
 12/14 anonim válasza:

Szerintem ne félje ettől. Az a pasi aki ettől megijed azt jobb elkerülni. Én örülnék ha olyan barátnőt találnék akinek én lennék az első. Régen úgy gondoltam, hogy ciki ha a csaj szűz de ez mára változott. Csak azért összejönni valakivel, hogy megtörténjen, hááát... nem tudom, te tudod.

24/f

2011. jún. 14. 21:35
 13/14 anonim válasza:
bocs. nem ide tartozik. nézd meg a Szűz vagyok, de titkolom c. filmet. :) jó film. meríthetsz ötletet belőle. :)
2011. jún. 23. 21:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Képzeld, vannak, akik szűzen mennek férjhez 25-30 évesen. Csak ritkán hirdetik ezt magukról nyilvánosan, mert magánügynek tartják. Az is. Annak az egy embernek akarják odaadni magukat, akivel az egész életüket is le szeretnék élni.

Az első szeretkezés nem egy küszöb, amin átesünk, a szüzesség meg nem elveszteni való vacak, sokkal inkább odaadni való ajándék.

2011. jún. 30. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!