Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Várjak még az "igazira"?

Várjak még az "igazira"?

Figyelt kérdés

Elmúltam 35 éves, és még nem találtam meg az igazit. Én nem tudom, mit csinál, hol van, mivel múlatja az időt, de már nagyon bosszant. Lehet, hogy ő nem is keres engem, a másik felét?!

Kínomban már elröhögtem magam: ha ilyen béna, hogy nem talál meg (mert én, ugye, keresem), lehet, hogy én egy tök idióta pasira várok?!

Vagy mi van?! Hogy is van ez?!

2010. febr. 1. 08:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

lemaradt a vége :D

Ő se foglalkozott már, hogy mikor találja meg a boldogságot, csak élte az életét és sokat mosolygott és tudott örülni az élet apró dolgainak (ez fogott meg benne)!

2010. febr. 1. 10:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A Nagy Ő ismérvei 20-30 éves nő esetében:

- jóképű, magas, sportos testalkatú;

- jólöltözött;

- korombeli;

- intelligens;

- jó beosztásban van vagy jól keres;

- jólszituált a családja is;

- hasonló az érdeklődési körünk, vagy a szabadidőnket hasonlókkal ütnénk el;

- elfogad engem;

- jó az ágyban;

- nem nőzik,

- stb.

A Nagy Ő ismérvei 40-50 éves nő esetében:

- elfogad engem.

2010. febr. 1. 10:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A kulcs az egészhez az, hogy ne "Az Igazit" akard megtalálni. Ismerkedj jófej, szimpatikus emberekkel, és ne adj esélyt a rózsaszín szemüvegnek! Olyan, hogy "Igazi", nincs, illetve több Igazi is van. Lehet, hogy elsőre nem tűnik annak, és csak évek múltán tűnik fel, hogy "nahát, már x éve együtt vagyunk békében, boldogságban". Nem biztos, hogy a mindent elsöprő szerelem tárgyával fogod leélni az életed.
2010. febr. 1. 10:56
 14/17 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi kommenteket!

az igazit azért tettem idézőjelbe, mert nem egy gyerekes álomkép él bennem. nem a tökéletes férfit keresem, hanem azt, akivel összeillünk, úgy igazán. nem is lehet tökéletes ember, hiszen én sem vagyok az. egy tökéletlen kiegészítő párja nem lehet tökéletes :))

2010. febr. 1. 11:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
nincs EGY igazi. sok kicsi igazi van, akik közül ha eggyel együtt maradsz, akkor talán lehetsz boldog.
2010. febr. 1. 11:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Bocsáss meg, én egy tudatlan pasi vagyok. Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan várakozol Te, a nagy Ő-re?

Ülsz otthon a sut-ban, és ha jön a postás arra azt mondod, ez nem. Ha jön a kéményseprő, arra is azt mondod. Csináljál valami bűnöset, akkor talán kijön a rendőr. Hátha ő lesz az. Hidd el nekem, a nagy Ő-k mind kinn vannak a dzsungelben, és alig várják, hogy dughassanak. Ha erre éléugrasz, hogy én a nagy Ő-t várom, ijedtében leesik a fáról.

2010. febr. 1. 17:16
 17/17 A kérdező kommentje:

utolsó: az élet ennél sokkal bonyolultabb :)))))

jó, én megértem a férfiakat, hogy frusztrálják őket a nők a mai elvárásaikkal, de ezek sokszor csak lila lózungok meg elképzelések, mint ahogy a sutban ülő nő képe, vagy a mindenáron társat keresőé is.

hidd el, sok nő nem úgy mászkál az utcán, hogy a szembejövő férfiakra rögtön úgy tekint, mint leendő gyermekei apjára... nyilván belőlem is ellenérzést váltana ki, ha vki azzal rohanna le, hogy én vagyok neki az igazi...

úgyhogy várom még a válaszokat, az "Én lenni Tarzan, te lenni Jane"-modell még nem adott feleletet a kérdésemre :)

2010. febr. 2. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!