Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak még az igazira?
Az utóbbi pár hónapban egyre jobban az a dolog, nem találok magam mellé senkit. Hiába barátkozom, próbálom önmagam adni, egyszerűen a fiúk nem sok érdeket mutatnak felém. De nem hinném, hogy annyira rossz lennék. Tény, nem egy modell alkatom van, átlagosnak mondanám. Saját meglátásomból ítélve, elviselhető vagyok és szerintem jó barátnő lennék. Nem vagyok nagyképű (sőt...), nem iszom, nem dohányzom, nem öltözök ki és nem viselkedek úgy mint egy r*banc. Viszont sajnos lobbanékony vagyok és odaszólok, ha valami nem tetszik. Lelkem kitenném érte és mindent megadnék neki, amit tudok, de, persze túlzásba sem vinném, hisz megjártam már (4 éve volt barátom utoljára, az is 2 hónap volt). Természetesen még előnyben részesítem a tanulást, hisz nagy álmom van, így a maximumot kell nyújtanom. Iskolát is váltok, abban van minden reményem. Sokszor az van bennem, hogy nem is kell nekem senki, jó lesz egyedül, pedig tudom hogy nem.
Meddig érdemes várni? Kezdek türelmetlen lenni... :(
17L
Nem kell többé várnod.
Kiváncsi lennék egyébként egy képre, persze csak ha nem gond.
A leírtak alapján becsülendő személy vagy ;)
Ne aggódj, előbb-utóbb eljön a Te időd is! Én is mindig ezzel nyugtatom magam :)
21/f
Szerintem igen is megtalálhatja 17 évesen az ember azt a valakit, akivel leéli az életét, ha ehhez kellően érett és türelmes (értsd: nem ugrik bele 1 hét után egy kapcsolatba, csak mert jófej meg vonzó az illető).
Szerintem értékes lány lehetsz, szívesen megnéznék rólad egy képet, ha lennél olyan kedves és küldenél privátban, bár szerintem nem a külsővel van gond. Egyszerűen a korosztályod még nem akar megállapodni, csak kefélni, piálni, "kiélni" magát és ezért nehéz a normálisoknak párt találni. Én is ezzel küzdök egy ideje.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!