Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nagymama koromban várjak még az igazira, vagy fogadjam vissza a "páromat" akivel nem mindenben egyeztünk és itt hagyott, de már visszajönne?
Előnyei: hűséges, rendes, jó közös programok,kedves társ,5 évig.
Hátrányai: Anyagilag nagyon könnyelmű, horkol, pocakos, lusta,alacsony szex aktivitás.
Szerintem kényelemből volt velem, közel a munkahely, mindent megkapott.
Hogy tudhatom meg, igazából szeret-e még, vagy csak így kényelmesebb lenne neki?
Hát nem tudom, most mi az, hogy elmegy, aztán meg visszajön? Berakott egy fiókba, és most megint elővenne? Miért ment el? Meg persze nem mindegy,miért menne vissza? mert kényelmes, vagy mert szeret, szerelmes beléd?
Nagymama létedre se kell lemondanod a szerelemről és a szexről. A nagymamaság különben sem jelent ebből a szempontból semmit, van, aki már 45 évesen nagymama lesz, ő szült 20 évesen, a lánya meg 25 évesen.
Tudom, nehéz a társkeresés, de itt most az a kérdés, hogy szereted-e, szerelmes vagy-e belé. Na meg hogy mi számodra a fontosabb: ne legyél egyedül, vagy más dolgok (is)? Én nem alkudnék meg, párszor megtettem eddigi életemben, és nem lett soha jó vége. (28 vagyok) Persze ha a párod belátja a hibáit és változtat a jövőben legalább egy részükön, és Te is szereted őt, akkor lehet egyezkedni...
Ha a lustaság arra vonatkozik, hogy mindent Te csinálsz otthon, ő meg mondjuk közben tv-t néz, akkor az nem "kis dolog", kedves előző, hanem tiszteletlenség... A pocak nekem sem tetszik, ebben is meg tudlak érteni, Kérdező, de a pasi akkor is pocakos volt, amikor összejöttetek, nem? Horkolás ellen - a pasi orvosi kivizsgálása mellett - ajánlom a füldugót, patikában 100 ft, ébresztőórát azért meghallod, de horkolást tompítja. Anyagi könnyelműség, szex aktivitás alacsony - ha Neked magasak az igényeid, akkor ez gáz... Majd írd meg, hoyg döntöttél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!