Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ennyi idősen várjak még az...

Ennyi idősen várjak még az "igazira"? 25/L

Figyelt kérdés

Eddig nem bíztam meg senkiben annyira, h elveszítsem vele és olyan sok jelentkező nem is volt rá. Most lenne egy férfi, akivel nem kéne kikezdenem, de vonzó és vele el tudnám képzelni. Viszont van egy srác, akivel mintha alakulna vmi, de vele nem mostanában jutnánk dűlőre, mert külföldön van.

Szerintetek maradjak az eredeti elképzelésnél, h a barátommal vesztem el, vagy ennyi idősen már nem lenne akkora "trauma", ha esetleg nem lennék az illetőbe szerelmes?

2010. okt. 18. 21:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
hát ezzel elég sokáig vártál,de én még mindig azt mondom,hallgas a szívedre.Szerelem nélkül nem érdemes odaadnod magad,mert ha elszúrod,akkor a rossz emlék marad meg.
2010. okt. 18. 21:08
 2/13 anonim válasza:
5%
már rég hagynod kellet vna :D ezzel csak magadot égeted mekkora feneket keritesz neki :)
2010. okt. 18. 21:19
 3/13 anonim válasza:
24%
Magyarországon igazira?Először lemásolják a kínaiak aztán a kinai másolatot hamisítják romániában utána ide kerül és még a magyarok is áttcimkézik.Ne is próbálkozz megtalálni az igazit!
2010. okt. 18. 21:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem várj, ha nem is az igazi, de olyan akibe szerelmes vagy, olyanra mindenképp, ha már eddig vártál. Én mindenképp inkább a barátommal tenném, és nem egy akárkivel.:S

23/L

2010. okt. 18. 21:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is majdnem ennyi vagyok, de úgy döntöttem, vagy szerelemből vesztem el, vagy szűzen halok meg. Ha csak szex kell, ott a kezem, az, hogy átszakadjon, nem ér meg annyit, hogy megalázzam magam.
2010. okt. 18. 22:26
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
Ezt neked magadnak kell érezni. Én nem várnék a Nagy Betűs Szerelemre. Lehet egy kapcsolat normális, és boldog lángoló szerelem nélkül is. Én simán csak olyannal tenném, akihez kötődöm, és aki iránt érzek valami pluszt. De ez egyéni mindenkinek.
2010. okt. 18. 23:00
 7/13 anonim válasza:
0%
Nem azért, de aki 25 évesen szűz és nő, az nagyon ronda lehet!
2010. okt. 19. 06:27
 8/13 anonim ***** válasza:
60%
6:27-es te mekkora egy bunkó vagy! Szánalmas barom.
2010. okt. 19. 07:36
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat.

Ha arra várok, h összejöjjek vkivel és szerelmes legyek, akkor lehet, h még éveket kell várnom, de ha egy számomra vonzó emberrel történik meg, akibe viszont nem vagyok szerelmes, az se lehet rossz. Csak egy igent kéne neki mondanom. És csak azért nem vágom rá kapásból az igent, mert "tiltott gyümölcs".

2010. okt. 19. 15:38
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt itt 1-2 bunkó. Szentem az embernek annak kell adnia a szüzességét, akivel szeretik és elég jól ismerik 1mást, megbíznak 1másban, és stabil párkapcsolatban élnek. Lehet, h. most nem ez a trendi, de szentem hosszú távon kifizetődőbb, mert nekem, mint fiúnak, biztos nem kéne feleségnek és a gyermekeim anyjának 1 kiélt k.rva, aki már 1000 sráccal lefeküdt. És ennek semmi köze a külsőhöz. Szép lányok is maradhatnak örökké magányosak, és csúnyák is találnak maguknak könnyen partnert, ha mind1 nekik, kivel fexenek le. Én közel veled 1idős fiú vagyok, nem vagyok túl csúnya, de én is szűz vagyok. Szentem az Igazira mindig érdemes várni.
2010. okt. 20. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!