Ennyi idősen várjak még az "igazira"? 25/L
Eddig nem bíztam meg senkiben annyira, h elveszítsem vele és olyan sok jelentkező nem is volt rá. Most lenne egy férfi, akivel nem kéne kikezdenem, de vonzó és vele el tudnám képzelni. Viszont van egy srác, akivel mintha alakulna vmi, de vele nem mostanában jutnánk dűlőre, mert külföldön van.
Szerintetek maradjak az eredeti elképzelésnél, h a barátommal vesztem el, vagy ennyi idősen már nem lenne akkora "trauma", ha esetleg nem lennék az illetőbe szerelmes?
Kedves utolsó, ok, hogy te ezt gondolod, de csak elmondanám, nem vagyok ronda, viszont nem vagyok olyan se szerencsére, mint a mai tizenévesek, hogy egyik ágyból a másikba mászok. Sőt, mindennap részegen bulizós se vagyok.
Volt barátom, volt néhány emberke, aki csak szexet akart. Nekem ennél több kell, pl bizalom, ahogy írtam is. Hát ennyi a történet röviden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!