Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ennyi idősen, éretten is...

Ennyi idősen, éretten is érezni, h vki szűz?

Figyelt kérdés
Érdekes kérdés, tudom. 19 éves lány vagyok és szűz. A dologra büszke is vagyok, meg nem is. Nem azért vagyok szűz, mert "tartogatom az igazinak" vagy, mert úgy gondoltam, h éretlen voltam a szexhez. Egyszerűen azért nem veszítettem el mondjuk 17 évesen, mert nem volt olyan párkapcsolatom, ahol eljutottunk vna erre a pontra. Most 19 évesen megismerkedtem egy nálam 8 évvel idősebb sráccal. Nagyon tetszik és én is neki és reménykedem egy stabil kapcsolatban. arra gondoltam, h nem mondom el neki, h szűz vagyok... most (akárki akármit is mond) kicsit szégyellem, h szűz vagyok. Nem hiszem, h egy 27 éves ffinak kedve van szöszmötyölni egy szűz lánnyal. Bár úgy érzem testileg lelkileg fel vagyok készülve a dologra, mégis csak az első lesz. Szval arra gondoltam, h nem mondom el neki, ha csak rá nem kérdez, mert persze hazudni nem fogok. Mit gondoltok?
2011. aug. 22. 11:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
48%
Valahol igazad van mert majd mondhatod azt hogy "Nem kérdezted." :D
2011. aug. 22. 11:52
 2/20 anonim ***** válasza:
90%

szűz csajjal jobb

izgatóbb a tudat

2011. aug. 22. 11:53
 3/20 A kérdező kommentje:
Lehet, h nevetségesnek tűnök, de elgondolkodtam ezen. A múltkor amúgy már majdnem megtörtént a dolog, de épp megvolt a havim, a szabadban voltunk és kicsit furán nézett vna ki, ha elkezdtem vna egy véres tamponnal vacilálni
2011. aug. 22. 11:54
 4/20 anonim válasza:
87%
27 éves férfi ráfog jönni első eggyütlétnél ,hogy az vagy szerintem mond el neki és ha szeret akkor "szöszmötyölni" fog veled és nemfogja érdekelni legyél őszinte!! úgyis rájön
2011. aug. 22. 11:54
 5/20 A kérdező kommentje:
2.-nak: és ha őt nem izgatja, hanem várja a jókis kielégítő szexet?
2011. aug. 22. 11:55
 6/20 twinky ***** válasza:
100%
Ez becsulendo dolog, ahogy megfogalmaztad. De ha annyira szereted es tisztaban vagy mindkettotok erzelmeivel, akkor miert nem arulod el? Ki fog derulni. Ha titkolozol, tonkre fogod vagni az elso egyutt letet. Jobb, ha a srac felkeszul arra, hogy egy szuz lannyal fog lefekudni, nem pedig egy "bejaratottal".
2011. aug. 22. 11:56
 7/20 A kérdező kommentje:
És egy 27 éves ffit, mennyire zavar, ha a párja még szűz?
2011. aug. 22. 11:58
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
úgyis rájön, mivel elvileg vérezni fogsz..meg ha nem mondod el, lehet durván egyből "bevágja" és az nem hiszem h kellemes lenne... sztem mindenképp közöld ezt vele..
 9/20 anonim válasza:
100%
Egy 27 éves férfinak már van annyi tapasztalata,hogy észrevegye.. :) . Ha minden rendben köztetek,nem fogja zavarni.. ;)
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki! Egyáltalán nem fogja őt zavarni, így legalább tudja, hogy mi a helyzet és türelmesebb lesz veled, jobban odafog rád figyelni:)
2011. aug. 22. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!