Vannak 20 év feletti szűz lányok?
Figyelt kérdés
Ilyen korú fiú vagyok és szűz. Lehet még esélyem ilyen korban szűz lányokkal ismerkedni? :S2011. okt. 25. 17:08
1/34 anonim válasza:
Hogyne. Menj el papnak, rengeteg 20 fölötti szűzzel fogsz találkozni.
4/34 anonim válasza:
Én 21 vagyok és szűz. Ismerek még ilyen lányokat. :)
5/34 anonim válasza:
És minek neked szűz csaj?
Nem mindegy, hogy volt-e már valakivel, vagy nem, ha szereted, és ő viszontszeret?
6/34 anonim válasza:
Többnyire fiúk vannak szűzen 20-on túl. A szép lányok már általában 14-16 éves korukban elvesztik, érthető okokból.
21/F szűz
9/34 anonim válasza:
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:18
talán azért, mert egy szűz lány jobban megérti a helyzetünket, mint egy party-rib@nc!
10/34 anonim válasza:
Vannak bőven, csak nincs a homlokukra írva! Vagy nagyon hívők ,vagy ritka csúnyák ,vagy komoly gondolkodásúak ,nem szexcentrikusak, vagy félénkek nehezen ismerkedők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!