A lányok menekülnek a 20 év feletti szűz fiúk elől? Gyűlőlik őket?
Persze, gyűlöletből KALASNYIKOV-val Vadásznak rájuk.
A totális megsemmisítésetekre törekednek.
Szóval ideje fegyverkezned, ments meg magatok.
Mégis miért gyűlölnek őket, áruld már el..de komolyan?
- Neked barna a hajad
- aha
- akkor gyűlöllek
:/
Na mert az látszik is ránézésre, hogy na az a fiú szűz...Én személy szerint örülnék egy ilyennek, mert akkor nem lenne baj, hogy én is még 18 évesen szűz vagyok...s majd ketten belejönnénk:))
De ha ilyen nagyon plázacica csajokat bírod, meg a nagyon tuti csajokat, azok valószínűleg nem bírják a 20 éven felüli szüzeket, mert, hogy ők már 13 éves koruk óta nyomassák a dolgot.
Hát nehéz az élet az biztos. Én pont ilyen vagyok mint te, csak lányba. Volt néhány pasim, de ahogy meghallották, hogy szűz vagyok vége is lett. Emiatt úgy döntöttem, hogy egyelőre amíg én is nem fogom nagyon kívánni szexet, addig nem pasizok, mert ugye szex nélkül ebbe a korba nincs kapcsolat.
És komolyan mondom amióta nem pasizok, nagyon boldog vagyok. Csomót bulizok. új barátaim vannak s minden. Nem azzal foglalkozok, hogy huj, most szűz vagyok mi lesz velem. Bízom benne, hogy majd valakinek így fogok kelleni, s ha nem akkor meg összeszedem magam, és egy buliba félrészegen valakivel elintézem a dolgot...18L
Ha soha nem beszéltél plázacicával mit általánosítasz??
Ezért kerülnek téged!! Sajnáltatod magad...
senki nem kezdte profin, de valószínűleg elkezdte... és nem magát sajnáltatta és irigykedett azoknak kiknek jól megy,..
Én ismerek egy 22 éves szűz fiút, és imádom! :O
ha nem lakna olyan messze, és nem csak neten beszéltünk volna eddig, elvenném a szüzességét ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!