Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak 20 év feletti szűz lányok?

Vannak 20 év feletti szűz lányok?

Figyelt kérdés
Ilyen korú fiú vagyok és szűz. Lehet még esélyem ilyen korban szűz lányokkal ismerkedni? :S
2011. okt. 25. 17:08
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
Én csak az első alkalomról írtam, a folytatásról nem volt szó, de amúgy egyetértek azzal, amit irtál.
2014. febr. 10. 15:53
 32/34 anonim válasza:
Azért írtam, hogy olyannal akarom először csinálni, akibe bele vagyok zúgva, mert nem szeretném, hogy rossz élmény legyen.Azt akarom, hogy odafigyeljen rám, ha fáj valami és ne csak magával foglalkozzon és durr bele az egészbe, aztán meg otthagy, köszi ebből nem kérek...
2014. febr. 10. 15:58
 33/34 Nádas Dávid válasza:

Sziasztok

Csupán az az oka, hogy mindenki rohan és türelmetlen. Ha egy lánnyal vagy 2-3 hetet örök életedre szűz maradsz.nekem jelenleg 16 éves a barátnőm, én most töltöttem a 18-at. Én vagyok neki az első barátja, velem cdokolozott először 1 éve vagyunk együtt 9. Hónapban feküdtünk le először. Mert egy idő után kialakult a bizalom. Fontos, hogy olyan lánnyal legyél együtt akit eltudsz viselni hosszabb távon is. És kérlek titeket ne nézzétek éretlennek

, mert attól még hogy 18 vagyok láthatom felnőtt fejjel is a dolgokat.

2017. aug. 6. 20:20
 34/34 anonim válasza:
30 évesen még szűz vagyok.
máj. 18. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!