Vannak itt 20 év feletti szüz lányok?
Painis Cupcake hogy te mekkora f*sz vagy!
Képzeld, vannak szűz lányok 20 év felett is bőven, köztük nem egy olyan, aki szép is, és egyáltalán nem kövér. Itt vagyok például én. :D Jó, nem azt mondom, hogy modell alkat vagyok, meg olyan hű de milyen szép lennék, de azért nem tartom magam annyira rondának sem, kövér meg végképp nem vagyok.
Egyszerűen arról van szó, hogy elbaszták a gyerekkoromat, aminek következtében az önbecsülésem a béka segge alatt van, nincs önbizalmam, ezért nem járok sehová sem bulizni, az utcán meg úgy tudok csak végigmenni, ha folyamatosan a földet bámulom. Így meg elég nehéz ismerkedni...
Hozzátenném, a kövérséget azért nem érdemes ebbe a dologba belekeverni. Rengeteg duci csaj rohangál az utcán, akik boldog párkapcsolatban élnek, és egyébként sem kellene lekezelően bánni a kövérekkel, mondván hogy "biztos azért vagy szűz, mert dagadt vagy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!