Mennyi idősen "szabad" elveszíteni?
Figyelt kérdés
Hány éves kortól van az, hogy már nem túl fiatal a szexhez? Tudom, hogy ez az érettségtől is függ, de azért mondjuk 14-15 alatt ez még nem kellene, nem? Nektek mi a véleményetek?2011. júl. 20. 22:51
2/9 anonim válasza:
én 14 évesen vesztettem el de a bnőmmel már 1 éve voltunk együtt szal... de 14-15 alatt nem kéne!
3/9 anonim válasza:
én nem voltam kapcsolatban amikor elveszítettem 14 évesen
5/9 A kérdező kommentje:
14fél vagyok, érettnek érzem magamat hozzá, 9 hónapos kapcsolatom van, mégis taszít egy kicsit a korom, pedig nagyon kívánom a páromat.
2011. júl. 20. 23:10
6/9 anonim válasza:
Az hogy érettnek "érzed magad" semmit nem jelent, nem vagy érett, nem is lehetsz ennyi idősen. A hormonjaid mondatják csak veled ...
7/9 anonim válasza:
Akármikor. Testileg már felnőtt lehetsz hozzá 15 évesen is. De ha azt nézem hogy érzelmileg mikor nősz fel... Hát sok embernek akkor élete végéig szűznek kellene maradnia...
8/9 anonim válasza:
én meg 17múltam pár hónapja és éretlennek érzem magamat(meg a körülmények sem engedik) egy komoly kapcsolathoz, másra meg nincs igényem...
F17
9/9 anonim válasza:
Elvileg 14töl szabad de nem tudják meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!