Mit tennétek ha egy olyan családba kerülnetek ahol az a szokas hogy ugy sporolnak hogy levagott asvanyvizes üvegekbe pisilnek? Hogy ne kelljen mindig lehuzni a wct. Ez normális mas is csinalja ezt? Tenyleg olyan draga ha lehuzzuk 20x a wc t egy nap?
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 17:45
51/55 anonim válasza:
na ezen én is röhögök...:DDD
mármint, h. a havi netto 210ezer (vagy az alatt) lévők h. örülnek...:DDDD
52/55 anonim válasza:
"A fürdéshez: nálunk is 4-en vagyunk, és egymás után fürdünk, lehet, h. szégyellnem kellene, de megmondom őszintén nem értem mi ezzel a gond. Egyikünk sem dzsuvás, -1 emberre cc. 2m3 víz jut egy alkalommal,
-az fürdésenként 4 emberre cc. 10m3
- azaz egy hónapban ~24 nap, = 240m3
- 240m3*teszem azt 500ft/m3= 120.000ft!!! :-o '
:D :D Nem bírjuk a férjemmel abbahagyni a nevetést! Te kis fejszámoló művész. :) Különben nem sok 24 napos hónap van.
53/55 anonim válasza:
Exeméknél is a 19 éves lány fürdött először és utána ment a 16 éves öccse. Hát meghűlt bennem a vér, amikor megtudtam. Mondhattok bármit, számomra ez undi. És mi van, ha a csaj menstruál???!!! Vagy akkor már belefér a zuhany? Egyébként azért spóroltak annyira, mert mindig magas volt a vízszámla. Aztán rájött az egyik agytröszt, hogy folyik a WC (kb. annyira folyott, mintha egy csap egész nap ki lenne nyitva). Nagy nehezen megcsináltatták....istenem, milyen jó, hogy már csak ex.
54/55 anonim válasza:
de most ha abban az uvegben buzolog az miert jobb? akkor a veceben is hagyhatnak lehuzatlanul ugyanugy ilyen alapon mar...
55/55 anonim válasza:
Ezer éves téma, de most a covid alatt, amikor zárva vannak az uszodák a lakosság előtt, akkor hogyan oldják meg a heti 1x fürdést?
Vagy leigazolt versenyzők? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!