Mit tennétek ha egy olyan családba kerülnetek ahol az a szokas hogy ugy sporolnak hogy levagott asvanyvizes üvegekbe pisilnek? Hogy ne kelljen mindig lehuzni a wct. Ez normális mas is csinalja ezt? Tenyleg olyan draga ha lehuzzuk 20x a wc t egy nap?
Hé, nekem is van üvegem, de olyan nagy szájú, úgyhogy bele tudok célozni, és utána lezárom a kupakkal, hogy ne büdösödjön. Amikor megtelik, akkor kiöntöm a wc-be. Nincs ezzel semmi. Meg a mosogató öblítővizével locsolok, öblítem a wc-t...
Sok kicsi sokra megy.
Nem mennék rokonlátogatóba az fix...
és nem is dicsekednék vele,fujj
én is spórolós vagyok
De a viz a legkevesebb a rezsiben.
Azzal is spórolok,de nem igy...(mosógépből amikor már utolsó tiszta viz jön ki,akkor azt megtartom a kádba,egy részéből felmosok,másik részébe beáztatom a beáztatnivalót pl
Fürdővizből meritek,és azzal mosok fel
Ha edényt kell áztatni,akkor nem külön engedek bele vizet,hanem afölött mosok el poharat ,igy 2x van használva)
OMG! Üvegbe pisilni??? Beszarás...
Még a térdműtétem után sem voltam hajlandó kacsába pisilni, hanem inkább kikínlódtam magam a wc-re, ezek meg...
Huhh! Sajnállak, remélem nem kell velük sűrűn találkoznod.
Ez a pisilés érdekes dolog...
A fürdéshez: nálunk is 4-en vagyunk, és egymás után fürdünk, lehet, h. szégyellnem kellene, de megmondom őszintén nem értem mi ezzel a gond. Egyikünk sem dzsuvás, -1 emberre cc. 2m3 víz jut egy alkalommal,
-az fürdésenként 4 emberre cc. 10m3
- azaz egy hónapban ~24 nap, = 240m3
- 240m3*teszem azt 500ft/m3= 120.000ft!!! :-o
Jól számoltátok ezt???
Egyébként csak úgy kérdezném, h. strandon hány ember fürdik egy vízben (és ebből hány h*gyozik, sz*rik bele?? :-/)
Na pl. én strandolni nemigen megyek - pont ezért...
Jellemzően a betegségeket nem is otthoni fürdés során kapják el az emberek, hanem pont az ilyen helyeken.
Állítom, h. a kényeskedők nagy része viszont rendszeresen jár nyaranta strandolni - akkor nem gond, h. cc. 40-en belesz*rnak abba a vízbe...brrrr.... :-/
ill. még annyi kérdésem lenne, h. akkor Ti az edényeket is külön-külön vízben mossátok el??? mert ugyebár ott is borospohár után akkor külön víz dukál a szörpös poharaknak... :-o
Vannak viszont kivételek, ha valaki talpig mocskosan szerelt valamit - az marad utoljára, v. külön vízben fűrdik, ill. nyáron picit más...
azért a pisi gyűjtése bárhogy nézzük, undorító,,, annak szaga van, felgyűlik, rohad az üveg szélén, lévén biológiai anyag...
fél év után hogy néz már ki az üveg...?? (mindjárt hányok) - és el is mossák, vagy hogy??
pesten a vizdij csatorna dijjal együtt 640 ft.
1 hónapban a lányommal 3-4 kb.métert használunk el.
ez amit itt olvastam ledöbbentett.
milyen igénytelen surmó emberek vannak.
nem térek magamhoz mennyire határtalan az emberi butaság.
még hogy ezen kell sporolni.
hihetetlen.
(végül is minden igénytelen talál magának egy elméletet anivel megmagyarázza a dolgot)
Értem én a strandot, de utána én megyek és tusolok tiszta vízben.
A kérdésre válaszolva: undorító. Remélem, nem élsz együtt ebből a családból senkivel, ez az igénytelen csóróság legalja.
19:20-as, a vicc az, h. sztm. azz itt válaszolók 99%-nál sztm. jobban élünk, szv. nem a spórolás miatt van...- legalábbis esetünkben...
....de arról már jótékonyan hallgattatok, h. akkor strandra, v. uszodába sem jártok??-kedves "nem térek magamhoz mennyire határtalan az emberi butaság" -ot válaszolók???
Mert ott ugyebár jobb!!-esetben fürödtök 100-an egy medencében...
...a strandbulis éjszakákról nem is beszélek: min 1000-en egyszerre...
na pl. én ilyen helyekre nem járok... Ti ugyebár igen... hogy is van ez??? :-o
Családi fürdőkádnál ott a vegyszerek, rendszeres fürdő tisztítás - de ilyen helyeken mit csináltok?, :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!