Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha egy olyan...

Mit tennétek ha egy olyan családba kerülnetek ahol az a szokas hogy ugy sporolnak hogy levagott asvanyvizes üvegekbe pisilnek? Hogy ne kelljen mindig lehuzni a wct. Ez normális mas is csinalja ezt? Tenyleg olyan draga ha lehuzzuk 20x a wc t egy nap?

Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 17:45
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
30%

60%-os. Én tényleg egyet értek veled,és azt is tudom,hogy az itteni százalékolási rendszer egy vicc,de engem akkor is zavar,ha valakit indokolatlanul lepontoznak úgy,mint téged :( Semmi hülyeséget nem írsz/írtunk,mégis úgy állítják be,mert a való életről (ezek szerint) frászt se tudnak. Akkor miért nem fúj,hogy az anyuka a kisgyerek után eszik a gyerek kanalával? Vagy ha már itt tartunk,az egész emberiség fúj,mert köztudott honnan bújik ki a kisbaba.Fürödni egymás után undorító egyesek szerint,akkor ők nem is szexelnek? :) Ó igen,nyomkodjátok csak azt a kis piros kezecskét szépen.

De azért válaszolok a kérdésre is,és ne haragudj kérdező,hogy eltértem a tárgytól.

mit Te írtál,még az én "beteges" felfogásom szerint sem normális. A wc-lehúzást máshogy is meglehet oldani.

2011. dec. 25. 21:28
 42/55 anonim ***** válasza:
89%
Ez az igénytelenség,és gusztustalanság netovábbja,nem spórolás.
2011. dec. 25. 21:29
 43/55 anonim ***** válasza:
96%

120 köbméter? Láttál te már "köbmétert"? Képzelj el egy kockát, aminek minden éle egy méteres.

Ketten eléggé pazarlóan használjuk a vizet, de eddig 7 köbméter volt a csúcs, egyébként 4-5 köbméter max havonta. Ha négyen lennénk, akkor lenne 10 köbméter.

2011. dec. 25. 21:45
 44/55 anonim válasza:
2011. dec. 25. 21:47
 45/55 anonim ***** válasza:
8%

de jól szórakozom...:)

na sztm. ez egy olyan kérdés, ahol nem fogunk dűlőre jutni, és egyértelműen elfogadható választ adni...

hát igen, ha innét nézzük, akkor az az anyuka aki lenyalja a kisgyerek után a kanalat az is fúúúúj...

van olyan anyuka, aki sztm. a kicsivel pancsolt a fürdőkádban - az is fúúúj...

sőt, még olyan is van, h. a kicsi nem ehet rántott húst - akkor mit csinál a legtöbb anyuka???

2011. dec. 25. 21:48
 46/55 anonim ***** válasza:
1%

ja írtam, h. némileg szakmabeli vagyok: nézzetek csak utána a víztisztítás folyamatának... szerintetek mi lesz a csatornába eresztett szennyvízzel...??? :DD nos...

A videoban ott a válasz... :DD

2011. dec. 25. 21:50
 47/55 anonim ***** válasza:
88%

25-ös: Ha nálatok egy ember 2 m3 vízben fürdik, akkor nektek jacuzzitok van, nem értem, hogy okozhat gondot a vízszámla.

Egy normál kádba kb 100 liter víz kell, ami 0,1 m3.

2011. dec. 26. 03:28
 48/55 anonim ***** válasza:
18%
A 60%-os válaszolón jót röhögtem, hogy próbálja bizonygatni az igazát. :D köszi
2011. dec. 26. 22:17
 49/55 BlackSword ***** válasza:
23%
Az jó, hogy röhögsz, de nálunk tényleg ennyire olcsó a víz...
2011. dec. 26. 22:27
 50/55 anonim ***** válasza:
70%

Nem rajtad röhögtem, meg hogy nálatok olcsó a víz. :) Hanem azon, aki olyan sokat írt.

pl."Ez a pisilés érdekes dolog...

A fürdéshez: nálunk is 4-en vagyunk, és egymás után fürdünk, lehet, h. szégyellnem kellene, de megmondom őszintén nem értem mi ezzel a gond. Egyikünk sem dzsuvás, -1 emberre cc. 2m3 víz jut egy alkalommal,

-az fürdésenként 4 emberre cc. 10m3

- azaz egy hónapban ~24 nap, = 240m3

- 240m3*teszem azt 500ft/m3= 120.000ft!!! :-o

Jól számoltátok ezt???

Egyébként csak úgy kérdezném, h. strandon hány ember fürdik egy vízben (és ebből hány h*gyozik, sz*rik bele?? :-/)

Na pl. én strandolni nemigen megyek - pont ezért...

Jellemzően a betegségeket nem is otthoni fürdés során kapják el az emberek, hanem pont az ilyen helyeken.

Állítom, h. a kényeskedők nagy része viszont rendszeresen jár nyaranta strandolni - akkor nem gond, h. cc. 40-en belesz*rnak abba a vízbe...brrrr.... :-/

ill. még annyi kérdésem lenne, h. akkor Ti az edényeket is külön-külön vízben mossátok el??? mert ugyebár ott is borospohár után akkor külön víz dukál a szörpös poharaknak... :-o

Vannak viszont kivételek, ha valaki talpig mocskosan szerelt valamit - az marad utoljára, v. külön vízben fűrdik, ill. nyáron picit más...

"

2011. dec. 26. 22:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!