Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha egy olyan...

Mit tennétek ha egy olyan családba kerülnetek ahol az a szokas hogy ugy sporolnak hogy levagott asvanyvizes üvegekbe pisilnek? Hogy ne kelljen mindig lehuzni a wct. Ez normális mas is csinalja ezt? Tenyleg olyan draga ha lehuzzuk 20x a wc t egy nap?

Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 17:45
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
10%
a zuhanyzós válasz egyszerűen h*lyeség...
2011. dec. 25. 20:16
 32/55 anonim ***** válasza:
97%
Ezt sz.arrágásnak hívják, kedves kérdező. Nagyon undorító tulajdonság. Részvétem. :)
2011. dec. 25. 20:21
 33/55 anonim ***** válasza:
9%

és még 19:20-as hsz.-ként:

méz-hányásmaradék-megeszitek,

víz-kolloid szemcsékkel terhelt (ill. szerintetek végig PVC csőben jön??? :DD szakemberként nem egyszer bontottam már fel közművezetéket) - hát bizony cc. ma 40% jön csak PVC-n keresztül, a többit megsz*ptátok (tégla, beton, homok, stb.) - és megisszátok...:DDD

már eleve a vízkivétel acélcsővel történik..

tej-cc. mint az ondó... :-/

citrom: valami hernyó ürüléket is adnak hozzá...

az a piros paprikás dolog, amit sokszor oly finoman majszoltok, valamilyen bogár porrá őrölt kitinpáncéljából van...

évente cc. 3-4 pók mászik be a szátokba (igen, az amelyik előtte a szekrény mögötti piszokban, szemétben, falodvakban bújik végig), és nyelitek le álmotokban...

2011. dec. 25. 20:35
 34/55 anonim ***** válasza:
0%
2011. dec. 25. 20:36
 35/55 anonim ***** válasza:
0%

kenyeret ugyebár lisztből süttök: gondolom nem ti aratjátok

Ilyen kedves kis bogarakat találtok a silókban (volt alkalmam látni...brrr...:(

[link]

2011. dec. 25. 20:38
 36/55 anonim ***** válasza:
0%
húst esztek???
2011. dec. 25. 20:40
 37/55 anonim ***** válasza:
26%

Kedves 19.20-as hozzászóló:

Tudom,hogy most engem is lefognak pontozni pont mint téged,de igazad van :) Itt utálkoznak az emberek,hogy "fúj,egymás után fürdenek?". Könyörgöm: a strandokon,ami kánikulában dugig van, millió egy vad idegennel vannak egy medencében. Az miért nem "fúj"? Nekem van úszómester ismerősöm,mesélt nekem egyet-mást hogy miket találnak a medencében leengedés után. Ott úszkálnak abban a vízben,melyben gombás betegek,vizelet tartási gondokkal küszködő idősebbek,és épp hogy csak szobatiszta gyerekek úszkálnak...de undi a saját családtagjaid után fürödni..hmmm érdekes. Megjegyzem,mi nem fürdünk egymás után,de akkor is. És szépen lepontozzátok azt,aki semmi rosszat nem írt. Ja,bocsi az off-ért.

2011. dec. 25. 20:46
 38/55 anonim ***** válasza:
88%

Nem normális, mert a mai világban már nem ez az elfogadott. Ugye most már modern világban élünk. Hatezer Wc papír, tusfürdő, intim mosakodó stb.

Régen, nagy-és dédanyáink korában ez teljesen elfogadott szokás volt. Nem volt csak kinti WC, valahol az udvar végében. S bizony télen éjszaka nem ballagtak oda ki idősen,betegen.

Akkor még az egy kádban fürdés sem volt olyan pfúúj milyen már az dolog. S így nőttek fel, így nevelték fel anyáinkat.

Változnak az idők, mi is. 50 év múlva a mi szokásaink lesznek furák a jövő generációjának.

2011. dec. 25. 21:03
 39/55 anonim ***** válasza:
21%

Kedves 20:46-os, 19:20-as vagyok - én elfogadom, h. másnak nem tetszik - ill. megmondom őszintén, nagyon nem érdekel...:DDD

Egy. lehet, h. csak én szocializálódtam máshogy, azzal, h. ebben nekem semmi különös nincs...

még az is lehet, h. igazuk van...

...csak próbálom megérteni a logikát...

Fürödni családtagok után pfúúúj, de pl. ismerős mesélte, h. ők pl. ott dugtak a strand vizében miközben körülöttük cc. 200-an strandoltak..., na én meg arra mondtam h. pfúj...

...az itt válaszolók 99%-a pedig állítom, h. nyaranta nem egyszer megy strandra...

volt már itt arról szó, h. utána lezuhanyoznak...

- affenéket: attól még ugyanúgy 2-3 órát nyakig hasalnak az agyonklórozott sz*ros, hugyos vízben, és állítom, h. cirka 1litert menet közben be is nyakalnak belőle...:DDD

de az álszentség, hogy pfúúúj, meg pfejjj nagyon megy... :DDD

2011. dec. 25. 21:07
 40/55 anonim ***** válasza:
16%
sztm. ezek még a buszon sem kapaszkodnak...lehet, h. ua. helyen pont egy 10perccel azelőtt szemétben guberáló markolta keményen a kapaszkodót... :-/
2011. dec. 25. 21:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!