Kaptunk egy TV-t egy ismerősöméktől, de anyám lehordja őket mindennek. Szerintetek normális ez?
Figyelt kérdés
Volt egy TV-nk, amiben tropára ment a képcső, egy ismerősöméknek pedig volt egy használaton kívüli TV-jük, nekünk adták. Egyszerű színes TV, nem kell többre gondolni.
Mondtam anyámnak, hogy kapunk egy TV-t, igaz használt, és egyszerű, de legalább nem maradunk TV nélkül. Azt mondta oké. A TV jól működik, semmi gond nincs vele.
Ma délelőtt anyám ismerősömékre mondott mindent, csak szépet meg jót nem. Mondtam anyámnak, hogy állítsa már le magát, erre anyám ezt mondta: "Rohadjanak meg, ott ahol vannak!" - és hasonlóak hangzottak el. Normális az ilyen ember??
2011. dec. 25. 12:35
1/4 anonim válasza:
Nem, nem normalis. Egy elfanyarult, irigy holgy az anyukad. (Nem rad irigy, az ismerosokre)
2/4 anonim válasza:
télleg irigy:(
nem normális dolog
3/4 anonim válasza:
sztem sem normális..:( nkm van 1 ismerösöm, aki a férje halott szüleit szidja...:/
4/4 anonim válasza:
Feszeng hogy ilyen drága dolgot kaptok amit nem tud viszonozni gondolom könyöradománynak érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!