Ha a férjed anyja nem engedne be karácsonykor (meg máskor sem) a házába Téged, és azt mondaná, hogy csak a férjed mehet haza, Te nem, az normális lenne?
Ez van velünk. Mit tegyek?
Mit tehetek?
A férjem nem tartja annyira gáznak, hogy mi mindig külön menjünk haza a szüleinkhez.
Normális dolog ez????
Valakinek volt így?
Mit tegyek?????? Mit tegyünk?????
Elösször is,nem nem normális.Nagyon gáz.
De a leggázabb az az hogy a férjed ezt eltüri!
Én én férjem ezt nem hagyta már akkor sem,amikor még csak "jártunk".Teljesen normális volt,hogy összejöttünk és onnantól javarészt együtt mentünk a rokonokhoz.Megyünk külön is,de az nagyon ritka.
Nagy baj van a férjed felfogásával is,el kellene erről is beszélgetni vele.
Meg az anyóssal sem ártana beszélgetni hogy mi a problémája veled.
Én bevallom azt tartom gáznak, ahogy a párod gondolkodik...
Nem, ez egyáltalán nem nevezhető szerintem normálisnak, hogy téged nem engednek be:)) Nekem ez valahol a vicc kategória.
A mit tegyünk, kérdést áthárítanám a férjednek, mert ez bizony rajta múlik. Az én párom el sem tudná képzelni, hogy engem kirekesszenek..
Nem tettél esetleg olyat, amiért ez kialakult??
Hát én a férjed helyébe nem mennék.
Nálunk volt hasonló szituáció.
Igaz nem pont karácsonykor.
Szóval a párom anyja közölte a párommal hogy oda hozzá engem soha nem vihet, és nem tehetem be a lábam az ő házába.
Erre párom közölte az anyjával hogy jó anyu, de akkor egyhamar engem se fogsz látni, mert ezentúl ha megyek akkor vagy a kedvesemmel aki hamarosan az unokád anyja lesz, vagy sehogy.
Akkor hirtelen az volt a válsz hogy jó hát akkor ne gyere.
De azóta többször hív hogy menjünk el hozzá együtt, érdeklődik felőlem hogy hogy vagyok stb.
Nincs elég pénzem, és nincs egyetemi diplomám, csak főiskolai. És nem keresek minimum 300ezer forintot.
AZt hiszem, ennyi a bűnöm.
Mindezek mellett rengeteget segítettem nekik a ház körül - még az esküvő előtt. AZ esküvő óta látni sem akar.
Továbbra is azt kérdem, mit tegyek???
Persze, hogy beszéltem már a férjemmel. De nem érti. Szerinte így is lehet csinálni. Vagy pedig azt mondja, ha így állok hozzá, akár vége is lehet.
Én nem akarom, hogy vége legyen. Egymás mellett döntöttünk. Akkor mind a kettőnknek lehet valamit tennie, nem?
Adjatok tanácsot!!!
Hát kb azt tenném, hogy amikor a férjem hazajönne az anyjától, akkor én sem engedném őt be...
Nem normális, az biztos, és az sem, hogy a férjed ezt eltűri.
De valami csak történt? Nem hiszem, hogy a diplomádat, állásodat az esküvő előtt nem tudta...
Itt a férjed a hunyó, akkor is , ha az anyós a hibás.
Ha egyszer lépnél fel határozottan, akkor a férjed sem lenne ilyen, csak látja, hogy te nem szólsz igazából semmit.
Persze, hogy beszéltem már a férjemmel. De nem érti. Szerinte így is lehet csinálni. Vagy pedig azt mondja, ha így állok hozzá, akár vége is lehet.
Tehát neki nem fontos a házasság, csak fél ő válni. Ha így áll hozzá, csak a kést forgatjátok magatokban. Ezek szerint neki már nem kellesz, de amíg úgy táncolsz, ahogy ő fütyül, eltűr.
Jó ez így neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!