Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttélésnél normális ha az egyik félnek nincs kedve hazamenni?
Még nem vált le teljesen a szüleiről. Ha ez heti egy alkalom, akkor nem gáz. Ha ez egyre több lesz, akkor erre rá fog menni a kapcsolatotok.
Meg különben is, csak az anyu tud olyan finom bablevest főzni! :)
Kérdezd meg a párodat! Ha erre nem vagy képes, akkor te is költözz vissza a szüleidhez, mert éretlen vagy még egy komoly kapcsolatra.
1000 oka lehet, de azt az egyet csak a párod tudhatja.
Kedves Hatoska!
4 éve élek egyedül, és igen, eddig nem volt élettársam. Mindenesetre elég ciki, ha egy pasi 28 évesen még mindig nem tud elszakadni a szüleitől. Kíváncsi lennék te hogy viselkedtél mikor életedben először összekerültél valakivel.
Kedves Kérdező!
Ha arra vagy kíváncsi, hogy összeköltözés után aludtam-e a szüleimnél: nem. De úgy 10 év után volt egy-két nap, mikor a szüleimnél aludtam, de akkor már közel voltunk a váláshoz.
Mivel most új kapcsolatom van, így néha itt, néha ott alszom. Ha a szüleim közelében van reggel dolgom, akkor szoktam úgy dönteni, hogy náluk maradok éjszakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!