Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a férjed anyja nem engedne...

Ha a férjed anyja nem engedne be karácsonykor (meg máskor sem) a házába Téged, és azt mondaná, hogy csak a férjed mehet haza, Te nem, az normális lenne?

Figyelt kérdés

Ez van velünk. Mit tegyek?

Mit tehetek?

A férjem nem tartja annyira gáznak, hogy mi mindig külön menjünk haza a szüleinkhez.

Normális dolog ez????

Valakinek volt így?

Mit tegyek?????? Mit tegyünk?????

2011. dec. 21. 08:36
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
És hogyan hathatnék a férjemre, hogy elgondolkodjon, hogy ez tényleg így nem normális dolog?
2011. dec. 21. 10:09
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
és a Te szüleid hogy viszonyulnak a férjedhez? Ök sem látják Öt szívesen? Vagy csak a férjed édesanyja ilyen?
2011. dec. 21. 10:10
 23/52 anonim ***** válasza:

Elé állsz, leülteted, és megmondod, hogy addig innen egy tapodtat sem megy sehova, amíg dűlőre ne juttok, mert ez tarthatatlan, és nem állapot.

Vagy:

-mentek együtt anyukához, ezt rendezze le anyukával, az ő anyja végül is

-vagy nem megy ő sem.

Ha igen, akkor te meg a házba nem fogod beengedni. Ennyi.

A legideálisabb az első eset lenne.

2011. dec. 21. 10:12
 24/52 A kérdező kommentje:

Döntés elé állítottama férjem, ezért most nem beszél velem. Nem tudom, mi lesz a hét végéig.

Az én szüleim befogadják őt, és szeretik. Bármikor mehet(ünk) hozzájuk.

Ő mindenképpen el akar hozzá menni, mert milyen lenne már, ha egyedül hagyná. (nem karácsony este, hanem első és másodnap)

Én azt mondtam, én is megyek, még ha nem is enged be a Mama. Persze a férjem ettől ki van készülve, mert tudja, hoyg az anyja nem fog beengedni engem.

A kedves Mama sosem jön el hozzánk - egyébként - tehát lehetőségem sincs nem-beengedni őt.

2011. dec. 21. 10:19
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

Helyesen tetted!

Hiszen az sem állapot, hogy így megaláznak. Mert ez tényleg megalázó, hogy míg a Te szüleid szeretettel befogadták a párod, addig a férjed édesanyja meg ilyen.. és ezt kell elviselned.. megáll az ész..

2011. dec. 21. 10:26
 26/52 anonim ***** válasza:
19%
Fél óra alatt lerendezted a férjeddel?? Jó gyors voltál..Én ilyen esethez több időt szántam volna.
2011. dec. 21. 10:27
 27/52 A kérdező kommentje:
Nem fél óra alatt... ...még a múlt hétvégén... ...szóval azóta rendesen áll a bál...
2011. dec. 21. 10:29
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hagynám annyiba a dolgot ha a szüleim nem lennének kíváncsiak a férjemre.....Hiszen mindenkinek a békesség a jó!!! Az,hogy férjed szerint semmi gond nincs azzal,hogy az anyja nem kíváncsi rád arra akivel majd családot szeretne meg leélni az életét és nyugodtan együtt az egész család...hát nem tudom,lehet már nem éppen ezt akarja a férjed és azért nem érdekli ez az egész. Férjed tuti tisztába van azzal,hogy pontosan mi is anyós baja és biztos lehetne segíteni a dolgon,ha érdekelné
2011. dec. 21. 11:12
 29/52 anonim ***** válasza:
85%

Hogy a fenébe lenne normális! gondolom a férjed anyuci pici fia volt egész életében és láthatóan most is az, ha egyet is ért anyukával...

Külön karácsonyoztok, mindenki a szüleivel? ez hol lenne normális? és mégis mi a bűnöd, hogy anyós-pajti utál? hadd találjam ki: az, hogy elvetted tőle a fiát!

én megmondanám a férjemnek, ha anyád nem akar látni, te se menj, így tisztességes. ha ő képes magadra hagyni és hazarohanni, ahelyett, h beolvasna az anyjának én zárat cserélnék, mire hazaér...

2011. dec. 21. 11:16
 30/52 anonim ***** válasza:
85%
Az ilyen miért nem marad anyuci puncija mellett?Minek ezeknek feleség anyapótléknak?Cselédnek?Én a vége is lehetnél közöltem volna vele,hogy oké vége,menjél haza anyukád mellé...
2011. dec. 21. 11:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!