Mit tennétek ha egy olyan családba kerülnetek ahol az a szokas hogy ugy sporolnak hogy levagott asvanyvizes üvegekbe pisilnek? Hogy ne kelljen mindig lehuzni a wct. Ez normális mas is csinalja ezt? Tenyleg olyan draga ha lehuzzuk 20x a wc t egy nap?
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 17:45
11/55 anonim válasza:
Hát vannak durva dolgok. Nem tudnék így élni.
12/55 A kérdező kommentje:
Mindenkinek kulon uvege van.a wc ben vagy a szobaban. Es a kisöccse annyira jofej hogy neha beteszi a liftbe,mert szerinte az milyen vicces.meg van hogy kiöntik az ablakon sötétben hogy 1x se kelljen lehuzni a wct. Plaza mellett laknak es a nagywcre atszoktak menni oda. Mondjuk ezzel nincs gondom de akkor is. Furodni meg ugy furdenek hogy az uszodaban szerdan felaru nap van igy 600ft ert egesz nap ott vannak es ahogy ok mondjak egesz nap kifurdik magukat. Nekem ez az egesz nagyon fura es nem merem szova tenni mert ez nekik termeszetes.
2011. dec. 25. 18:16
13/55 BlackSword válasza:
Hát ezzel aztán lehet spórolni... Inkább gusztustalan... egy köbméter víz átlagban 400-600 forint...
14/55 A kérdező kommentje:
Azt hozzateszem azert annyira nem szegenyek ha aranyekszer a megszokott karacsonyi ajandek naluk.mde rezsire meg kajara nem szeretnek költeni
2011. dec. 25. 18:19
15/55 anonim válasza:
szóval simán smuzigok
amúgy kik ők neked?
16/55 anonim válasza:
Vitatkoznék a 4-600 forintos köbméter árral. Csatornával van az 8-900 is.
De ennyire nem kéne spórolni. Hogy nem is fürdenek, csak az uszodában.. pffuuujjjj
17/55 BlackSword válasza:
Ez városonként változik, de nálunk pl nem több, mint 500 ft... De akkor is...
18/55 A kérdező kommentje:
Leendő sógoromék.
2011. dec. 25. 18:33
19/55 A kérdező kommentje:
Egyebként ugy jött ez a dolog hogy a tesom is ijenné vált mar.elmentünk fitness terembe ahol a tusfürdő ki van téve.erre tesom már előre hozott egy 400mles flakont es azt teletöltötte tusfürdővel.meg mondta jo alaposan letusol mert most pár napig ugy se és igy elmeselte meg most voltunk látogatóba. Ő csak a kisöcsin akad ki aki kiteszi a liftbe a pisit.megjegyzem ma is kitette.megyek hozzajuk mondom valaki itthagyott valamit.aztan röhögnek és bennt elmesélte a kissrác hogy mikor lejött elém rakta ki és ez milyen buli.
2011. dec. 25. 18:39
20/55 A kérdező kommentje:
Pestről van szó nem tudom mennyi mert nem én szoktam fizetni. De pl wc papirt is a plazabol hozzak el elkeserit hogy ilyenekkel leszünk egy család.pedig nem latni rajzuk
2011. dec. 25. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!