Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljek a barátnőm...

Hogyan beszéljek a barátnőm szüleivel ha ránk nyitottak mikor szeretkeztünk?

Figyelt kérdés

2011. dec. 21. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
77%

Valami nagy gond van a világban, ha azt hiszik sokan, hogy egy 15 éves fiúcskának és lánykának nemi életet kell élnie.... Ők még kiskorúak, éretlenek ehhez. Akár teccik, akár nem...

Kapkodnak, és kiégnek a végén. Nem helyes ez így.

A szülőknek pedig azt kéne mondanod, hogy viszontlátásra, és többet ne is lássanak. Ha az én lányom lett volna ott, vele biztosan elbeszélgetnék, neked pedig egy akkora pofont adnék, hogy a fejed menetet vág a nyakadra, és kihajítanálak. Lehet lepontozni, pont leszarom, hogy az idióta tinikölyköknek nem tetszik a válaszom. A felnőttek úgyis döntően egyetértenek velem, és ez a lényeg.

2011. dec. 22. 10:41
 72/77 anonim ***** válasza:
95%

"Nekem is úgy tűnik,hogy a válaszolóknál kimaradt a kamaszkor.Még 1-2 apukán is kiakadok.Ti 15évesen nem NDK-s újságra vertétek,és nem adtátok volna a fél karotokat,ha a szomszéd Juli beadja a derekát?Dehogynem!!:DD Milyen feledékenyek a mai felnőttek...."

A maszturbálás és a szex között óriási a különbség! 15 évesen a maszti tök rendben van, még korábban is, mert úgy tapasztalja ki, mi neki a jó, mind a lány, mind a fiú. A mai tinik ilyennel már nem foglalkoznak, ugranak az ágyba, a kiscsaj meg nem érti, miért nem volt 25 éves koráig orgazmusa, mikor több, mint 10 éve szexszel.

2011. dec. 22. 11:07
 73/77 anonim ***** válasza:
95%
Úgy bizony, kedves utolsó hozzászóló. Nem mindegy, hogy maszti vagy durrbele. 15 évesen egymás kezét kéne fogni és max csókolgatni, de a többihez még kicsik, éretlenek, egyszerűen nincs itt az ideje. Azt hiszik, valamiről lemaradnak, ha most nem ugranak bele? Akkor maradnak le, ha túl korán kezdik.
2011. dec. 22. 11:12
 74/77 anonim ***** válasza:
54%

Kedves 08:17 nem vagy egy kicsit kíváncsi? :)

Lényeges hogy tegnap történt vagy már egy hete...nagyon nem mindegy.

Nem normális hogy 15évesen sexelnek a fiatalok de ezt el kell fogadni,nem lehet más csinálni.Ha tiltod semmit nem érsz el vele,józan beszélgetés..naná,hány kamasz hallgat ilyenkor a szüleire?

A világ állandóan változik,változnak a szabályok.Kiváncsi lennék egy 100éves nénike véleményére azzal kapcsolatban hogy valaki házasságon kivül vállal gyereket...biztos nem olyan véleményen lenne mint a mostani generáció.

2011. dec. 22. 12:17
 75/77 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó: félig van igazad. Ha egy tinédzsert helyesen nevelnek, fogja tudni, hogy mikor van ideje a szexnek. Rengetegen vannak, akiket helyesen neveltek. Az a szülő tehetetlensége és bénasága, hogy a gyerekét nem tudta nevelni.
2011. dec. 22. 12:31
 76/77 anonim ***** válasza:
37%

Szia!Tudják hogy voltatok már együtt? Tudják hogy a barátja vagy? Ezek fontos kérdések...

Ha nem akkor elöször erről kell velük beszélni! Aztán utána hogy ne haragudjanak rád,de szereted a lányt(Nem kell feleségülis venni,) de szereted...

2011. dec. 22. 21:42
 77/77 anonim ***** válasza:
39%

Döbbenten olvasgatom a felháborott válaszokat. Ugyan mindig is haladóbb szellemű voltam, de azért ez a mértékű vaskalaposság, amit itt tapasztalok, teljesen megdöbbent.

Mondom ezt felnőttként, sőt, anyaként.

Komolyan gondoljátok, hogy bármi káros hatása lesz később, ha ennyi idősen szexszel??? Ezt a kiég dumát sem értettem soha. Ha valaki 15 évesen kezd szexelni, miért égne ki 25 éves korára? Talán aki 20 évesen kezdi, az is kiégne 30 évesen, csak mert már 10 éve szexel? Akkor éghet ki esetleg, ha fűvel-fával összebújik totál érzelemmentesen. De itt ugye nem erről van szó.

Én 14 évesen kezdtem, és bár már több telt el azóta, mint 10 év, jelentem nem égtem ki, teljesen egészséges a szexualitásom: a szerelmemmel, felszabadultan, mély átéléssel szeretkezem.

De hogy a kérdésre is válaszoljak: rám is rámnyitott az anyám 15 évesen, de rögtön ki is ment zavartan. Mi egyszerűen nem hoztuk fel a témát. Úgy tettünk, mintha semmi sem történt volna. Neki is meg nekem is kínos lett volna erről beszélni akkor. Ha beszélni akarsz a szüleivel, tudnod kell, akármennyire keménynek is tűnnek, egy ilyen helyzet minden szülőt zavarba hoz valahol. Ők se mindig tudják, mit kellene tenniük, még ha határozottnak is tűnnek. Beszélj tapintatosan. És nem védekezően, vagy támadóan. Jelezd, hogy megérted az álláspontjukat, bármit is mondjanak. Ne ágálj a véleményük ellen, ha kifejtik azt, akár ha csak pár kemény szóban is. Ne veszekedj. Még ha totál elutasítóak is eleinte, ne háborodj fel. Idővel megenyhülnek, de nem te fogod őket igazán megpuhítani majd, hanem a lány. És őkis inkább a lányukkal fogják ezt az egészet megbeszélni szerintem. Bár ahány ház annyi szokás...

2011. dec. 23. 09:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!