Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljek a barátnőm...

Hogyan beszéljek a barátnőm szüleivel ha ránk nyitottak mikor szeretkeztünk?

Figyelt kérdés

2011. dec. 21. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
87%

Besz*rok.:D

Még a szülei legyenek hálásak azért, hogy egy vele egykorúval d*ghat a lányuk!

2011. dec. 21. 21:01
 32/77 A kérdező kommentje:
Kedves 21:00 mert te 15 évesen még legóztál az nem a mi gondunk és ha nem tudsz normális választ adni hanem csak baromkodni akkor jobb lenne ha visszamennél legózni.
2011. dec. 21. 21:03
 33/77 A kérdező kommentje:
Én nem tartom magam menőnek csak volt egy problémám és arra szerettem volna választ kapni mivel ennek az oldalnak ez lenne a feladata és hidegen hagy a te szexuális életed.
2011. dec. 21. 21:09
 34/77 A kérdező kommentje:
Vannak olyanok akik azt kérdezik,hogy"Normális ha 16 évesen 12 cm a farkam?"Én normális kérdést tettem fel és én is tudom,hogy hujeséget csináltunk de ezmijatt miért kell lenézni a 15 éveseket.Mert tik felnöttek vagytok és van munkátok nekünk pedig nincs akor nekunk nincs jogunk az élethez?
2011. dec. 21. 21:17
 35/77 anonim ***** válasza:
69%

Értsétek már meg azt, hogy azért mert van 15 éves, aki képes máshogy gondolkodni, attól még létezik az is aki nem, de 15 évesen senki nem fogja fel, hogy milyen hiányossága van a felnőttek gondolkodásához képest és szinte kivétel nélkül azt gondolják, hogy nekik igazuk van. Egy dolog tudni egy információt és egy másik elég érettnek és tapasztaltnak lenni az információ szerint gondolkodni.

Nem kellene dugni 15 évesen, de egy veréssel még nem fogja felfogni az a 15 éves, hogy miért nem. Ha felfogná, a saját érdekében nem csinálná. Majd ha idősebb lesz, talán megérti, miért verték meg, de ha a verés meg a leb*szás miatt, ami szerinte valószínűleg nem is jogos elkezd lázadni és összevissza kefélni vagy titkolózni a szülei előtt, azzal aztán baromi sokat érnétek el.

2011. dec. 21. 21:23
 36/77 anonim ***** válasza:
60%

egyszer voltam csajnál, aztán az apja félrehívot, csak annyit mondott hogy megdugom a lányát szétlövi sörétessel a fejem, és elővette a fegyvert...

'kicsit' beszartam, de nem is volt akkor ott semmi, inkább elintéztük a kocsiba:)

szóval attól függ miyenek a szülei

2011. dec. 21. 21:23
 37/77 anonim ***** válasza:
57%
Na erről beszéltem :D
2011. dec. 21. 21:30
 38/77 A kérdező kommentje:
Már senki ne haragudjon de A"Kicsi a cerkám gond-e"kérdésnél több értelmes választ találtam mint amiket itt elolvastam!
2011. dec. 21. 21:36
 39/77 anonim ***** válasza:
37%
Tök viccesek vagytok ti agresszív ősanyák:)Barátnőm általános iskolai tanár,nem is rossz környéken,tapasztalata szerint a 14-15 lányokat már rég sámfázzák,vagy ha nem akkor ügesebbek orálba mint ti....és azt mondja,hogy olyanokat is,akikből ki se nézné.....
2011. dec. 21. 21:41
 40/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm 21:41 és 21:47 és még az első 5-6 értelmes választ adott de a többiek az én problémámat kihasználva próbáltak gúnyt üzni a 15 évesekből.Mer ők nem dugtak és nem csináltak ilyeneket 15 évesen vagy ha csináltak is túl csak gyávák bevallani.
2011. dec. 21. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!