Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljek a barátnőm...

Hogyan beszéljek a barátnőm szüleivel ha ránk nyitottak mikor szeretkeztünk?

Figyelt kérdés

2011. dec. 21. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
41%

22:19

Ha elolvastad kedves Kérdező, már megérte...Minden jót.

2011. dec. 21. 22:33
 52/77 A kérdező kommentje:
6 hónapja együtt vagyunk
2011. dec. 21. 22:34
 53/77 anonim ***** válasza:
85%

22:32

Persze, hogy bizalom kell és nem verés. Szó se róla.

Szerintem elég kulturáltan fogalmaztam. Az az igazság, hogy mást nem tudok írni.

Csak értékelni tudom, hogy a párom 15 éves húga nem itt tart. Látom a különbségeket. Gondolom most őt kinézik a társai mert neki nem lehet dolgokat, amit másoknak igen. De pár év múlva megköszöni a szüleinek, s én emelem kalapom.

Szóval kedves kérdező, a kommentem nem irányult ellened, melletted próbáltam meg beszélni, de ahogyan előttem mondták, sajnos még nem értheted. Ez van:-S

22-L

2011. dec. 21. 22:37
 54/77 anonim ***** válasza:
21%
Jézusom, ti nem voltatok tiik? Egy 15 éves srác nem kisgyerek, hogy legózzon meg kisautókkal játsszon. Még nem is felnőtt, a kettő között van, tini. Elkezdenek tombolni a hormonok, szerelmes lesz, stb. Nem ismerős? Kérdező, szerintem három dologtól függ nagyon: mennyi ideje jártok, milyen a szülei felfogása és milyen a viszonyod velük. Ha szimpatikus vagy nekik, és úgy gondolják, hogy nem csak egy menetre kellett a lányuk, szerintem nem haragudnak, ha olyan a felfogásuk. De az is lehet, hogy eltiltják a barátnődet tőled, sajnos ezt így nem lehet megmondani :( Egyébként én 16 éves voltam, amikor először megengedték a szüleim, hogy a barátomnál aludjak. Tényleg, a 15 éves mit takar? Az sem mindegy, hogy csak most múltatok 15 évesek vagy már majdnem 16 évesek vagytok. Szerintem ha most haragudnak rád és utálnak akkor is állj eléjük hogy sajnálod stb. Ez mindenképp becsülendő, a sunnyogást senki sem szereti.
2011. dec. 21. 22:37
 55/77 anonim ***** válasza:
88%
6 év múlva meglátod mennyi a kapcsolat első részének a 6 hónapja...szinte egyenlő a zéróval. Az az időszak mikor azt hiszed ismered, hogy ennél jobb, mélyebb, másabb nem lehet, aztán rájössz, hogy de. Lehet sokkal mélyebb, másabb, érettebb, MAJD...
2011. dec. 21. 22:39
 56/77 anonim ***** válasza:
95%

22:37

de voltunk tinik, csak minket nem szexre neveltek 15-16 évesen. (értsd képletesen, tudtuk azt, hogy mi nekünk való, mi nem, tudtunk határokat betartani...)

Sajnálom, ha szerinted ez a norma...

2011. dec. 21. 22:41
 57/77 anonim ***** válasza:
25%
Persze hogy meg fogja érteni, hogy ez miért rossz és hogy miért nagyon kevés 6 hónap és hogy az ő korukban ez miért ér fel valószínűleg a semmivel. Viszont az, hogy 15 évesen valaki hol tart, nem igazán a saját "érdeme", mindenki más családdal, háttérrel rendelkezik, a 15 éves korához vezető út a nevelés és az őt ért hatások, de nem egy tudatos döntés. Lehet akarni változni, de ehhez be kellene látnia dolgokat, amihez ezekszerint nincs meg benne az alap. Ez nem az ő hibája, ezt az évek során kívülről kellett volna megszereznie a környezetétől. Persze van egyéni intelligencia, személyiség meg fogékonyság, de alapvetően a nevelése siklott ki. Nem érdemel bántás azért, mert hülye, nem tehet róla, de kizárólag ő fogja megszívni, ha bármi baj lesz ebből. Segítség kellene, olyan stílus és olyan bizalmi kapcsolat, amit az ő 15 éves agya is "meghall".
2011. dec. 21. 22:47
 58/77 anonim ***** válasza:
22%
Azért ne nézz már hülyének egy 15 évest! Ő már tudja, mi a különbség jó és rossz közt, és tud rendes döntést hozni. Mégis mikor lesz felelős a saját tetteiért? 18 évesen hirtelen átváltozik a világszemlélete, és mindent megért?
2011. dec. 22. 00:19
 59/77 anonim ***** válasza:
48%
Igen, tudja, de összefüggéseiben nem látja át és a szex meg olyan elvont szempontok alapján rossz 15 évesen, amit simán figyelmen kívül lehet hagyni. A védekezés (gondolom) kipipálva, a többit meg értesd meg vele ahogy tudod. Hogy nem tesz jót neki meg korai, erre írtam, hogy ehhez bizalom kell, hogy elhiggye a felnőtteknek, mert ő nyilván nem így érzi. (nyilván, hiszen szexel)
2011. dec. 22. 00:36
 60/77 anonim ***** válasza:
83%
Semmi nem változik 18 évesen, szerintem akkor látja majd, hogy mennyire értelmetlen volt, amikor már nem csak ilyen járogatós kapcsolata lesz, hanem megtalálja azt, akivel el tudja képzelni a családot és nem csak az álmaiban. Remélem nem lesz semmi rossz tapasztalata, de egyszer az is leesik neki, mennyi lelki sérülést kockáztatott, most meg azt érzi, hogy vele nem történhet meg.
2011. dec. 22. 00:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!