Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljek a barátnőm...

Hogyan beszéljek a barátnőm szüleivel ha ránk nyitottak mikor szeretkeztünk?

Figyelt kérdés

2011. dec. 21. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
78%

"egyszer voltam csajnál, aztán az apja félrehívot, csak annyit mondott hogy megdugom a lányát szétlövi sörétessel a fejem, és elővette a fegyvert...

'kicsit' beszartam, de nem is volt akkor ott semmi, inkább elintéztük a kocsiba:)

szóval attól függ miyenek a szülei"

Ez egy jó apa. :D apám is ugyanezt csinálta volna, ha lett volna pofám ennyi idősen hazavinni srácot. párom is ilyen apa lesz, ha egyszer lányunk lesz, bár nem kívánom.

2011. dec. 21. 21:53
 42/77 anonim ***** válasza:
85%
örülj a pozitív válaszoknak, sajna a csajodat úgysem látod többet, de legalábbis a szülők tiltani fognak ezerrel. de mindegy, úgysem maradnátok soká együtt...
2011. dec. 21. 21:55
 43/77 anonim ***** válasza:
24%

Igen, én is észrevettem, hogy a 15 éves kérdező sokkal kúltúráltabban írogat mint az "érett" felnőttek. Bár szerintem az is közre játszik ebben, hogy szegény be van sz.rva.:)

Kérdező, sajnos ötletem sincs hogyan lehetne a lehető leg jobban kijönni ebből a helyzetből.:):( Talán a bnődet küld előre felderítőnek. De persze ismerni kéne a szülők mentalitását. Agresszívak, vagy kúltúrált lecseszésre lehet-e számítani.

Ja, és még most is a szobában remegtek várva az ötleteket?:) Kellemetlen:DDD

2011. dec. 21. 21:55
 44/77 A kérdező kommentje:
Köszi de már nem vagyok ott de ha ott lennék és sürgősen kéne a válasz akkor végig kellet volna halgatnom azt a sok barmot aki csak szidott a tettem miatt ahelyet,hogy rendes választ adott volna.Ha szidást akarnák anyáméknk mondom el.És köszönöm aki megért.
2011. dec. 21. 22:01
 45/77 anonim ***** válasza:
64%

Beszélj velük felnőtt módon:)Ha már így alakult,mondjátok h védekeztek,ez van.Mást nem tudsz csinálni.

21:47 voltam

2011. dec. 21. 22:04
 46/77 anonim ***** válasza:
82%

KisCSillag! Nem akartam írni, mert ezek a kérdések egy 15 éves gyerektől számomra kinyitják a bicskát a zsebemben. Gondoltam inkább megmaradok a saját magam békéjében ma este, de sikerült beszólnod, amit nem tudok szó nélkül hagyni.

"Mer ők nem dugtak és nem csináltak ilyeneket 15 évesen vagy ha csináltak is túl csak gyávák bevallani."

Először is szállj le a magas lóról, mert óriásit tudsz még koppanni. Azok akik felháborodtak (bár nem méltóan fejezték ki magukat) nyílván Nálad több élettapasztalattal rendelkeznek és erkölcsileg igen, magasabb szinten állnak, legalábbis ezen a téren.

Másodszor is, ne beszélj úgy mintha ez lenne a természetes egy 15 évestől. Neked igen, a szeretkezés még "dugás" és fogalmad sincs, mit jelent az a szó, hogy társ, mit jelent az a kifejezés, hogy érzelmi érettség.

Harmadszor, ne hidd, hogy mindenki ezt csinálja, vagy aki zúgolódik annak hiányzik.

Nem attól vagy felnőtt, hogy "szexelsz", hanem attól, hogy vannak felelősségteljes döntéseid.

Kíváncsi lennék, szex közben mi jár a fejetekben, hogyan élitek meg, miért olyan "égető" bennetek a dolog.

Én nagykorú voltam amikor volt az első, vállalom, ha ciki. DE azzal az emberrel voltam együtt, akiben megbíztam, akivel már több mint egy éve együtt voltunk és ismertük egymást. Amikor lefeküdtünk fantasztikus volt, felnőttünk hozza, addigra. Pedig belegondolva még akkor is gyerekcipőben volt a kapcsolatunk.

Szóval ne mond, hogy egy 15 éves képes ilyen szinten átélni az érzéseket, megérni az amiről a szex valóban szól, vagy kellene(?) szóljon.

És nem utolsó sorban nem értem, hogy ezek után mire vagy büszke és még miért Te vagy az, aki elítélsz másokat, akik 15 évesen nem tették ezt. Elmondom még egyszer: a 15 évesek nem kell hogy "dugjanak". Az nem a fejlettség következő foka...

És akkor hogy ne csak off legyek:

Ha rányitnék a 15 éves gyermekemre, miközben hát nemistudommitudnacsinalni két 15 éves????? Magamba néznék s utálnám magam. Úgy érezném megbuktam "szülőségből". Mert a Ti szüleitek megbuktak. Valami fontos kimaradt a neveltetésetekből és az a szomorú, hogy a tiétekből is ki fog maradni.

Nos ezek után leülnék a csemetémmel és elbeszélgették vele, ha eddig nem voltam képes minderre...

22-L

2011. dec. 21. 22:11
 47/77 A kérdező kommentje:
Tisztelem ha valaki megmondja amit akar.És bocs,hogy elcsesztem az estéd.
2011. dec. 21. 22:19
 48/77 anonim ***** válasza:
96%

Ne haragudj, de mi az isten az, hogy TIK???

A lány szülei elé mernél állni ezzel? Elmondanád nekik mindezt, amit nekünk? Mert ha megteszed, a szemükbe mondod anélkül, hogy tiszteletlen legyél, megemelem a kalapom.

2011. dec. 21. 22:26
 49/77 anonim ***** válasza:
84%

46. vagyok

Valóban azt hittem, hogy még mindig nem mertetek kimenni a szobából, azért kérdezed, hogy hogyan beszéljél a szüleivel.

Így azért kicsit könnyebb lesz a helyzeted, mert az első kedélyhullám lecsendesedik mire legközelebb találkoztok.

Mióta vagytok eggyütt? Mert ha csak egy hónapja, akkor az "én valóban szeretem a lányukat" szöveg nem biztos, hogy a leg megfelelőbb lesz. Ugyanis most jön az a téma amit már egy korábbi válaszoló boncolgatott. 15 éves fejjel oké, hogy egy egy hónapos kapcsolat már majdnem hosszúnak számít, de felnőtt fejjel az igen rövid. Felnőtt fejjel az inkább futó kapcsolat kategória még. Kapcsolatka, kapcsolatkezdeményeződés...Tehát érted mire akarok kijukadni?! Te hiába érzed MÁR EGY HÓNAPOSNAK, a szülő az még nagyon rövidnek fogja tartani.

Szóval nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nincs semmi, ami megfelelő szöveg lenne ebben az esetben.

Viszont ha emelt fejjel, na jó, nem emelt fejjel, mert azért büszke ne legyél arra amit csináltál, de bátran oda állsz eléjük, nem próbálod kerülni őket, már az sokat fog jelenteni.

2011. dec. 21. 22:27
 50/77 anonim ***** válasza:
34%

Leírtad a lényeget, csak éppen nem érted mégsem.

"Neked igen, a szeretkezés még "dugás" és fogalmad sincs, mit jelent az a szó, hogy társ, mit jelent az a kifejezés, hogy érzelmi érettség."

- Hogy fogja fel, hogy fogalma sincs valamiről? Ha ezt felfogná, akkor lenne fogalma is, ez meg eee... ellentmondás. Majd utólag fogja fel, hogy fogalma sem volt, most meg az az ő (tini)igazsága, ami épp a fejében van.

"Szóval ne mond, hogy egy 15 éves képes ilyen szinten átélni az érzéseket, megérni az amiről a szex valóban szól, vagy kellene(?) szóljon."

- Ha valamit nem él át, akkor az számára nem létezik, hogy kalkuláljon valamivel, ami nincs? Amikor valakiből valami hiányzik valami vagy valamit nem tud, nem jól tud, akkor az a jellemző, hogy ezzel tisztában van? A 15 éves gyerek megéli, hogy ami benne van, az kevés? Itt is majd utólag jön rá, hogy esetleg az volt, amikor lesz mivel összehasonlítani. Hogy gondolkodjon előre valami szerint, amit nem tapasztalt meg és nincs a fejében?

Tudod mi az egyetlen, amit tehet? Hogy elhiszi másoknak, hogy ugyan nem érti teljesen miért, de igazuk van. Ehhez pedig bizalom kell és nem mocskolódás meg verés.

2011. dec. 21. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!