Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljek a barátnőm...

Hogyan beszéljek a barátnőm szüleivel ha ránk nyitottak mikor szeretkeztünk?

Figyelt kérdés

2011. dec. 21. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
29%

Ugy látom baromi sok begyepesedett szülő lesz a közeljövőben:)Mindenki azzal jön hogyaz én idömben...ki nem tojja le hogy mi volt a te idődben.Most ez van,lehet 10év mulva más lesz.

15 éves a srác,és sexel,ettől ő már rosz meg felelőtlen,de gondoljunk már bele mit csinálnak a felnőttek,akik jó döntéseket hoznak,mit lát egy mai tini.

Kérdező,mikor történt az eset?

2011. dec. 22. 08:17
 62/77 anonim ***** válasza:
90%
Húú,hát nagyon sokat változott a világ,az én időmben nem haladt ilyen gyorsan.15 évesen volt az első barátom,akkor történt az első csók,16 évesen már volt egy komolyabb barátom és igen volt közünk a szexhez,de bizonyos határok között,17 éves elmúltam már,sőt közelebb voltam a 18-hoz,amikor megtörtént az első alkalom,ezzel a fiúval és nagyon szép élmény volt.A kérdésedre válaszolva,mint szülő nem tudom mit tennék.Van két lányom,a nagyobbik már kilenc éves és hát jó lesz felkötni a gatyámat azt hiszem.Meg utána nézni a dolgoknak,hogy felelőségteljes szülő tudjak majd lenni.
2011. dec. 22. 08:30
 63/77 anonim ***** válasza:
44%

itt mindenki olyan okos... de elárulok egy titkot, az eggyel előbbi generáció tagjai bizony gyakran vesztették l a szüzességüket ugyanennyi idősen, mert emlékszem a barátnőimre. 14-16 volt az átlag, de van, aki előbb. én kihúztam 18ig mert nem tetszett egy srác sem annyira, ez az oka. de mindig én voltam a kívülálló ilyen szempontból.

28N

2011. dec. 22. 08:31
 64/77 anonim ***** válasza:
37%
Nekem is úgy tűnik,hogy a válaszolóknál kimaradt a kamaszkor.Még 1-2 apukán is kiakadok.Ti 15évesen nem NDK-s újságra vertétek,és nem adtátok volna a fél karotokat,ha a szomszéd Juli beadja a derekát?Dehogynem!!:DD Milyen feledékenyek a mai felnőttek....
2011. dec. 22. 09:15
 65/77 anonim ***** válasza:
76%

Sziasztok!

Én se helyeslem, ha ennyi idősen már nemi életet élnek a gyerekek, nem egészséges, mert fejletlenek, mint testileg, mint szellemileg. Nincsenek rá felkészülve na.:)

Ha a másik oldalról nézem a történetet, akkor 2 dolog jutott eszembe:

1. Ha el is tiltják a fiút, a lány úgyis fog mást keresni, akivel ágyba bújhat. Nem hiszem, hogy csak a fiú lenne a hibás, hisz nem erőszakolta meg a lányt. Meg kell nézni a mai 15 éves lányok többségét. Sokkal kihívóbban viselkednek, s rámenősebbek, mint a fiúk. Elég ha megnézitek milyen képeket töltenek fel a közösségi oldalakra.

Magyarul a lányt se kell félteni. Ha már 15 évesen ( ha nem korábban) elkezdte a nemi életet, úgyis folytatja, mert ilyen.

2. Azért ősanyáinkat se kellett félteni, hisz régen, nagy-ill. dédanyáink korában, már 16-17 évesen szültek.

2011. dec. 22. 09:54
 66/77 anonim ***** válasza:
77%

De mint leírtam előbb is, ettől függetlenül én se tartom normálisnak, ha ennyi idősen már ágyba bújnak egymással. Nem maradnak le semmiről. Elég baj az, hogy erre tart a világ, hogy ennyi idősen már úgy pózolnak, öltöznek, mint egy felnőttek.

Tönkreteszik a hajukat, bőrüket a sok festéssel.

2011. dec. 22. 09:58
 67/77 anonim ***** válasza:
65%

"itt mindenki olyan okos... de elárulok egy titkot, az eggyel előbbi generáció tagjai bizony gyakran vesztették l a szüzességüket ugyanennyi idősen, mert emlékszem a barátnőimre. 14-16 volt az átlag, de van, aki előbb. én kihúztam 18ig mert nem tetszett egy srác sem annyira, ez az oka. de mindig én voltam a kívülálló ilyen szempontból."

Senki nem mondta, hogy nem történt ilyen, de pont letojom. Én is ismertem olyanokat 14 évesen, aki már össze-vissza keféltek az osztálykiránduláson, és meg is volt a véleményem róluk. Attól, hogy más kis rib@nc volt, én még nem voltam az. És attól, hogy most is vannak ilyen kis rib@ncok, az én lányomnak sem lesz muszáj annak lennie. Érted, ugye? A többi meg csináljon amit akar! Nem kötelező mindenkinek kurvulni!

2011. dec. 22. 10:14
 68/77 A kérdező kommentje:
Kedves 08:17 nem vagy egy kicsit kíváncsi? :)
2011. dec. 22. 10:18
 69/77 anonim ***** válasza:
64%
Na, hogy a kérdésre válaszoljak, állj oda a szülei elé, kérj bocsánatot, hogy kellemetlen helyzetbe hoztátok őket. NE azért kérj bocsánatot, mert szexeltetek, ha szerelemből csináljátok és nem sportból, akkor nincs semmi gond a dologgal, feltéve ha gondoskodtok a védekezésről. Ebben az esetben azt hiszem, elég érettek vagytok hozzá. Ha nem, akkor tényleg várni kéne vele. Szerintem a lánynak elég normális szülei lehetnek, ha sikerül megnyugtatni őket, hogy szereted a lányukat és gondoskodtok arról, hogy ne legyen gyermekáldás, akkor nem lesz gond, és talán még becsülni is fogják, hogy eléjük álltál. Ahogy olvasom a hozzászólásokat, tényleg sokan elfeledkeznek a saját kamaszkorukról. 15 évesen már én is túl voltam az elsőn, és nem kurvultam el, nem volt abortuszom, nemi betegségem, nem ment át rajtam a fél város, stb., sőt, a 17 éves korban kezdődő nagy szerelmem lett a fiam apja, a férjem. Saját tapasztalat alapján, a tiltás nem vezet sehová, engem is próbált anyám tiltani, (nemcsak a szextől, gyakorlatilag az egész életemet irányítani akarta mint a család többi tagjáét) semmire sem ment vele, csak arra, hogy a mai napig feszült a kapcsolatunk, pedig már 40 éves vagyok. Sokkal többet ér egy-két őszinte beszélgetés mint a tiltás meg a terror. Az én fiam 18 éves, és soha nem azt mondtam neki, hogy ne szexeljen, hanem, hogy ésszel csinálja, figyeljen a másikra is, és hogy lazán tökön rúgom, ha nagymamává tesz. Egyébként a kisebbik fiam már 11 évesen sem kisautókkal játszik, és a legó is csak porosodik, egy 15 éves miért lenne már kisgyerek? Persze, a családalapításhoz, gyerekvállaláshoz még tényleg gyerek, de itt nem erről volt szó.
2011. dec. 22. 10:21
 70/77 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező!Figyelj,én egyáltalán nem kioktatni akarlak,de én úgy gondolom,hogy 15 évesen nem a szexen kellene gondolkozni,hanem azon,hogy tanulj! Nem hiszem,hogy az lenne az álmod,hogy 15 évesen apuka legyél!Szerintem igazából örülj annak,hogy nem hajítottak ki!Nekem is van most barátom,de nekem még meg sem fordult a fejemben,hogy lefeküdjek vele!Nem azért,mert nem szeretem,dehogynem..Csak én inkább várok még,mert csak 16 éves vagyok!Az én szüleim valószínűleg,ha ilyet tennék,úgy kihajítaná a barátomat..És igaza is lenne! Utána én is kapnék rendesen,hogy hogyan mertem én ezt megtenni! Apukámról meg nem is beszélve..Én nem értem a mai fiatalok gondolkozását! Most attól,mert 15 éves vagy,meg a kisasszony is..Nem tudok olyat mondani,aki a barátikörömből szűz,őket sem értem,de én az vagyok! Büszke is vagyok kicsit,hogy nem olyan vagyok,mint a többi!Szerintem ez nevelés kérdése!Engem úgy neveltek,hogy ha valami rosszat tettem,megkaptam a büntetésemet,ami párszor pofon is volt,de megérdemeltem!Észhez is tértem utána.Most gondolom,hogy a kisasszony is fog kapni,nem is kicsit!Én nem azt mondom,hogy ne csináljátok! Ha Nektek ez így jó...De létezik petting is,gondolom tudod!Számomra hihetetlen ez az egész..És a kérdésedre válaszolva? Hát ezek után én nem mennék a közelükbe,nehogy elbánjanak Veled,bár bocsi,de szerintem megérdemelnéd!Először inkább hagyjad,nyugodjanak le a kedélyek,utána elmagyarázhatod,hogy mi is az a helyzet..
2011. dec. 22. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!