Hogyan beszéljek a barátnőm szüleivel ha ránk nyitottak mikor szeretkeztünk?
Ugy látom baromi sok begyepesedett szülő lesz a közeljövőben:)Mindenki azzal jön hogyaz én idömben...ki nem tojja le hogy mi volt a te idődben.Most ez van,lehet 10év mulva más lesz.
15 éves a srác,és sexel,ettől ő már rosz meg felelőtlen,de gondoljunk már bele mit csinálnak a felnőttek,akik jó döntéseket hoznak,mit lát egy mai tini.
Kérdező,mikor történt az eset?
itt mindenki olyan okos... de elárulok egy titkot, az eggyel előbbi generáció tagjai bizony gyakran vesztették l a szüzességüket ugyanennyi idősen, mert emlékszem a barátnőimre. 14-16 volt az átlag, de van, aki előbb. én kihúztam 18ig mert nem tetszett egy srác sem annyira, ez az oka. de mindig én voltam a kívülálló ilyen szempontból.
28N
Sziasztok!
Én se helyeslem, ha ennyi idősen már nemi életet élnek a gyerekek, nem egészséges, mert fejletlenek, mint testileg, mint szellemileg. Nincsenek rá felkészülve na.:)
Ha a másik oldalról nézem a történetet, akkor 2 dolog jutott eszembe:
1. Ha el is tiltják a fiút, a lány úgyis fog mást keresni, akivel ágyba bújhat. Nem hiszem, hogy csak a fiú lenne a hibás, hisz nem erőszakolta meg a lányt. Meg kell nézni a mai 15 éves lányok többségét. Sokkal kihívóbban viselkednek, s rámenősebbek, mint a fiúk. Elég ha megnézitek milyen képeket töltenek fel a közösségi oldalakra.
Magyarul a lányt se kell félteni. Ha már 15 évesen ( ha nem korábban) elkezdte a nemi életet, úgyis folytatja, mert ilyen.
2. Azért ősanyáinkat se kellett félteni, hisz régen, nagy-ill. dédanyáink korában, már 16-17 évesen szültek.
De mint leírtam előbb is, ettől függetlenül én se tartom normálisnak, ha ennyi idősen már ágyba bújnak egymással. Nem maradnak le semmiről. Elég baj az, hogy erre tart a világ, hogy ennyi idősen már úgy pózolnak, öltöznek, mint egy felnőttek.
Tönkreteszik a hajukat, bőrüket a sok festéssel.
"itt mindenki olyan okos... de elárulok egy titkot, az eggyel előbbi generáció tagjai bizony gyakran vesztették l a szüzességüket ugyanennyi idősen, mert emlékszem a barátnőimre. 14-16 volt az átlag, de van, aki előbb. én kihúztam 18ig mert nem tetszett egy srác sem annyira, ez az oka. de mindig én voltam a kívülálló ilyen szempontból."
Senki nem mondta, hogy nem történt ilyen, de pont letojom. Én is ismertem olyanokat 14 évesen, aki már össze-vissza keféltek az osztálykiránduláson, és meg is volt a véleményem róluk. Attól, hogy más kis rib@nc volt, én még nem voltam az. És attól, hogy most is vannak ilyen kis rib@ncok, az én lányomnak sem lesz muszáj annak lennie. Érted, ugye? A többi meg csináljon amit akar! Nem kötelező mindenkinek kurvulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!