Ezt el kellene tűrnöm vagy ez már tényleg túlzás?
Pont a múltkor gondoltam erre a kérdésre, hogy vajon miújság azóta...
A kislányt az anyja nevelte így, nem tehet róla... de neked nem is kell vele foglalkoznod.
A fiadéknak nincs igaza, ne legyen felháborodva! Majd megbékél idővel, ne aggódj.
Különben is te helyesen cselekedtél.
Az unokáid mennyi idősek is? Mert azt gondolom bárhogy nevelhetik őket, ha felnőnek saját véleményük lesz és hiába akarják őket ellened nevelni később átlátnak a szitán.
Remélem azért karácsonykor és egyebekkor elviszik hozzád az unokákat. Olyankor legyél velük kedves, hogy kérjék a fiadat, hogy mehessenek hozzád többet.
De nem ártana ügyvéddel is beszélni, és utánajárni, hogy a te unokáid veled élhessenek. sajnos ebben nem tudok segíteni, mert nem értek hozzá és ismerősöm sincs aki jártas ilyenben.
Helyesen cselekedtél, nehogy bűntudatod legyen. A fiad hogy is fogalmazzak, nem tiszteletre méltóan viselkedik... ő érezhetné rosszul magát.
Majd ha nem lesz pénzük megy kibékülni... de hagyd csak kicsit, hadd tudja meg milyen is ez.
A ház pedig a tiéd és ha nem becsüli meg, hogy te építetted akkor egy hatalmas pofont érdemelne.
Szerintem most az lesz, hogy a nagy szegénységben összevesznek, hogy a nő nem dolgozik. Lehet akkor a fiad is észhez tér. Ha meg nem, akkor úgy kell neki. Ennél többet nem tehetsz.
Nyugodjatok meg az anyukáddal és törődjetek végre magatokkal is. Jó egészséget kívánok!
Ha nem is ennyire, de hasonló cipőben járok.
Én örülni fogok, ha megszabadolok tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!