Most mit tegyek? Megőrülök (! ) 19/N
Figyelt kérdés
A családom 2 éves koromban széthullot,majd nevelőintézetbe kerültem,ahol mindenki megvert naponta,és a nevelőnők is utáltak.18 évesen kiraktak.Most havi 30.000 Ft ból élek,a pasim nap mint nap megver az anyámmal egyszer találkoztam leköpött egy gyereket már elvetetettem.A Barátom apja egy iszákos állat,majdnem megölt többször is,de én kénytelen vagyok ott élni,mert akkor mehetnék az utcára.Úgy tudom,apám meghalt.Ezen kívül barátomék is rosszul állnak anyagilag 2 nap múlva jön a végrehajtó.2011. nov. 30. 18:40
51/51 anonim válasza:
Akkor inkább a családoddal foglalkoznál,mint hogy ide írogatsz hülyeségeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!